Pats par sevi ([info]wowow) rakstīja,
Nu skatoties uz dziļi piesnigušo pagalmu un termometru, man rotaļļaukuma pirkums neveido sense of urgency. Tas pirmkārt. Es pieļauju, ka pavasarī viss šis pats setups performēs labāk.

Otrkārt- tev tajā lapā tomēr fokuss uz pašu subjektu (rotaļļaukumu) nevis vērtību (mans sīkais man vairs nekrīt uz nerviem bet elpo svaigu gaisu laukā šūpojoties un kāpelējot) pircējam. Labāk pirmo fočeni nevis rasējumu un vismaz trīs rakuros ar kinderiem.

Treškārt najebons ar cenām tev tur sanācis, cenas ir bez PVN (kas tev auditorija ir firmačš, kas izlaidīs caur firmas grāmatvedību?) 299+PVN+uzstādīšana = hvz? laikam daudz, ehh, nerēķināšu.

Uztaisi no visiem tiem 4 piedāvājumiem vienu tādu no kura pilnīgi nevar atteikties. Ķipa- šim vienīgajam mēs PVN neņemam un uzstādam arī par velti. Sarēķini, lai gan tev labi, gan klients jūtas vinnētājs. Izcel tā lai nevar nepamanīt. Un pieraksti, ka uztādīsi 2 nedēļu laikā par -25 grādos :)

Resp. mēģini noņemt mentālās barjeras, kas liek pamest lapu, traucē saņemties un pazvanīt. Un pieliec lauku, kur atstāt telefonu vai e-pastu, ja nu pats cilvēks nevar saņemties piezvanīt pats (lai cik tur tā beibe arī nebūtu aicinoša :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?