ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2010-08-25 00:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par nīkuļiem
Gribējās kaut ko sliktu pateikt. Nu tādu, lai visi no manis riebumā novērstos un uzskatītu ka šis puisis ir pilnīgi neiejūtīgs kretīns, vienkārši runājot - lohs.
Lūk, atkārtošos, jo tas jau tika apspriests iepriekš, bet manuprāt, visi/visas, kas seko mistiskai ezotērikai, neirolingvinistiskajai programmēšanai, studijām "mana veiksme" vai " 20 veidi kā kūt par miljonāru/dabūt veci", līderisma akadēmijai un citiem sūdiem, kas mākslīgi ļauj justies pārākam par citiem ir pilnīgi stulbi, vāji un nekam nederīgi cilvēciņi.

Nedēļu atpakaļ, viena tāda dāmīte, kas vada "motivācijas kursus" aicināja mani auditorijas priekšā stāstīt sava dzinēja noslēpumus. Divdesmit latus dabūšot, un būšot lašmaizes un iespējams pat ka arī vīns. Atteicos, jo tā vietā, lai stāstītu " katrs pats ir savas laimes kalējs", man tādai auditorijai, kura ir samaksājusi par vīnu un maizēm Man, gribētos pateikt - nošaujieties, tā citiem būs labāk.

Bet ir vēl cilvēki kas tic, tic ka viņiem izdodas, studē PsĪCHoloĢiju, attiecības, Buziness lāngvidž un ko tik vēl ne. Un paši apmāna sevi, ka viņiem ir kādas nebūt spējas. Sūds kas tur ir, maksimas pārdevēja i to vēl pa blatu iekārtota!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?