ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-10-22 12:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par livingspeisu turpinot
Pirms kāda laika te ieminējos ka vajadzētu tā kā livingspeisu apgreidot.
Gādīgi ļauži ātri vien sasūtīja "variantiņus". Nu tur tipo, šitajam ir žopa, viņš atdosies pa lēto, Martā turēja par 130, tagad nolauzīsim uz 80. Tipo Pļavnieki, 7 stāvs ar ARKU viesistabas durvju ailā un laškrāsas tapetēm. Jevroremonts, kur žorkam kas gāž ar X5 ir iestājušies grūti laiki. No šādiem "variantiņiem" es vienkārši "diršu".
Vispār jāatzīst ka esmu diezgan izlaidies, un kā atzīmēja māklere - ar specifiskām prasībām.
Tātad, no Daugavas labā krasta der tikai centrs, Pļavniekus, Purčiku un pārējos tā krasta utu midzeņus varat iebāzt dirsā. Par centru ir skaidrs, ķošu par variantu pat neizskatu, pārējo piedāvājumu priekšā moji vozmožnotji ohujevaet!
Kreisais krasts. Par panorama plaza tas pats stāsts kas par centru. UN, Panoarama plazai nav zaļās zonas un štrāse pārāk tuvu. Imantas un Zoļika jaunie projekti var iet nahuj, jo atrodas pārāk tuvu "sērijniekiem" kuri man uzdzen masalas un arī ar to varam šo sarunu izbeigt.
Tātad sērijnieki neder, jaunie projekti neder, KAS JUMS DER!?!
Šādu pingpongu labu laiku spēlēju ar vairākiem paziņām šajā biznesā, līdz manā redzeslokā nenonāca šārīta Latio māklere ar kautrīgu sludinājumu par atturīgi elegantu dzīvoklīti četrdzīvokļu mājā, ar savu iežogotu teritoriju, kur mitinās dentisti un juristi.
Apskatījos, skaidrs - man šito vajag!

Skaidrs ir viens, ka ķoša uzrīkos debesbraukšanu - kur Jums prāts, priekškam tik dārgi un tā tālāk. Savukārt Onslovs izdzirdot par šādu ieceri pirmāmkārtām noteikti norūks - ja Tu esi iedomājies, ka es Tev došu naudu - vari aizmirst.

BET! Kā es te padomāju, kāda šķirba, viņi (vispasaules kapitālisms) tā pat mūs no parādu verdzības nekad neizlaidīs, nu tad neatliek nekas cits, kā censties atslābināties un gūt baudu no procesa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?