ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-07-09 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par šoto
Dārgie draugi, aj em teriblī sorī, ja kāds kaut ko pārprata. Ar galimošanu sev tam nav nekāda sakara. Protams ir patīkami apzināties, ka tavi vārsmojumi kādam šķiet interesanti, bet tas nebija ikurāt kā sieviešžurnāļu iecienītākais jautājums "kas Tev manī patīk?" vai kas nē. Vienkārši ļoti smuki izkārtojušies cīpariņi nu i gribējās nospiest printskrīnu un jaunatklāto ameriku atrādīt citiem.

Tas pats arī par dižgariem. Neba nu gribās uzbraukt kādam neko. Parasti, ja vēlos kādam uzbraukt, tad tas notiek bez mazākās takta izjūtas i pēc tam pat zāle kādu laiku neeaug. Vienkārši, kā jau teicu - zdajotsja vapros, huļi. Jo pēc kvantitatīvo mērījumu rādītājiem "mazajam" cilvēkam, kas mēs te lielākā daļa arī esam, trakoti kārojas zināt kā iet "lielajam". Protams katrs skribents kurš ir izspiedis kādu nebūt rakstudarbu vai nejaušības dēļ nokļuvis ne tikai PDz, bet arī izplājies RL, nevar tikt uzskatīts par lielo, bet šajā mikrosabiedrībā uz tādu varētu pretendēt. Attiecīgi, mazās mikrosabiedrības mazajiem cilvēkiem vairāk vajadzētu interesēties par mazās mikrosabiedrības lielajiem cilvēkiem, nevis par sev līdzīgajiem pelēkās masas atomiem. Tā vismaz spriež TNS.
Bet, kā jau tagad visos semināros visi gudrimeļi vārsmo - kvantitatīvie pētījumi ir vēsture, spēks ir insaitos. Tāpēc ar Jūsu palīdzību (ceru ka nesavtīgu) nākamajās trīs nedēļās centīšos savākt viedokļus un materiālus darbam par LV blogosfēru. Jo kā saka viedie - personalizācijā un digitalizācijā ir nākotne, blogos ir spēks un televīzijas tornis nogāzīsies kā bada mocīts terodaktīls. Kā sacīt jāsaka - bring ze love back, arī bloks, btw. http://bringtheloveback.com/2007/05/16/mdas_europe/ by mažequā


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?