ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-06-28 11:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par prasībām
Tā kā ienirt aizraujošajā trešo pušu rēķinu iegrāmatošanas pasaulē man šobrīd īsti nav vēlmes (taisnības labad jāsaka ka vēlmes nav nekad) es turpinu brouzēt viesnīcas Romā, ja nu tomēr ir kaut kas vēl glamūrīgāks un piedevām lētāks. Nu lūk, tajos pašos būkingos gribēju noskaidrot kāpēc 4-5 zvaigžņu viesnīcām ir 6-8 balles no desmit. Kas tad īsti nav labi un ar detalizētu viedokli var iepazīties customer revjūvzos.
Par visu vairāk izceļas amerikāņi, dažs labs trijnieku ir ielicis tikai tāpēc, ka 4* viesnīcas koridoros nav ledus automāta un tam nabagam ledus ir bijis jāprasa roomservisam. Kāds cits ir piedzīvojis vēl lielāku traģēdiju - brokastu galdā (nu zviedru tip) katru rītu ir bijis viens un tas pats. Kā viņiem neiet! Nebrīnītos, ja kāds ieliktu divnieku tāpēc ka vestibilā nav makdonalda.

Tas tā pat kā man paziņa no VIP Avia stāstīja. Ved ar privāto čarteri kundi kas kaut kādu šmaru sev līdzi paņēmis. Nu un uzklāj šamajiem pusdienas - sākot no ikriem aperatīvā un beidzot ar zandartu otrajā un skuķis aizvainotā tonī jautā:" a u vas sosisek s hrenom ņetu?"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?