ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-02-08 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par skādi
Vai Jūs kādreiz esat iedomājušies par to, ka aizejot pēc asinsanalīzēm, kuras bijāt nodevuši, lai noteiktu cukura līmeni asinīs, jums paziņo ka ar cukuru viss labi, bet piedevām Jums vēl ir HIV pozitīvs?
Es esmu iztēlojies visdažādākās šādu negaidītu "ablomu" situācijas. Gluži kā karību Jūras pirātu pirmajā daļā, kur sliktais kapteinis saka labajai meitenei:"Start to belive in fairy tales, because You are in one!"
Šodien ieeskrienu pa dienu mājās, tā uz piec min, šuri muri, roger and out. A tur mani sagaida pelķīte zem radiatora (radiatori bija vienīgais kas dzīvoklī netika nomainīti, jo kā apgalvoja viedi vīri, vecie čugunnieki ij silda labāk, ij vēl maniem mazbērniem kalpošot), nu peļķīte, nu so big dīl! Bet lai viss būtu pēc gostiem piezvanu uz Rīgas Siltumu un informēju par šo ķibeli. Operatīvie zeļļi ierodas 15 min. laikā (!), Vecais Ēvalds šņāc un pūš gar radiatoru līkņādams. Es pie sevis šķendējos ka nav novilcis savus gavnodavus un visu māju pielāčojis. Šņāc un pūš, dūc kaut ko zem deguna. Pēc piecām minūtēm pieceļas, apdomājas un autoritatīvi paziņo - vītne! Aga, vītne ta vītne, Jūsu koļēga stāstīja ka šitie radiatori nasmerķ kalpošot, un huļiš tagad tā. Baterijas ir viens, a vītne, pavisam kas cits jaunaiscilvēk. Jāmaina trubu, un rīt pat! Nu labi, mainiet, kas ta man, tikai ar to zaļo radiatoru šļuru nepielejiet dzīvokli. Labi labi, nepieliesim, bet tu prātvēder līdz rītam man to trubu atbrīvo! (?) Jā jā, to pašu.

Lēnām ar acīm sekoju trubai, kura ienirst aiz iebūvētās, monolītās, virtuves iekārtas...
Galdnieks kroplis neceļ trubu un ir parādījies zināms stress.
bilde
Photobucket - Video and Image Hosting


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?