ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-09-07 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par dažādām krāsām
Par sarkanbaltsarkano, sarkano un sūdu krāsu. Vot kā izskatās, kad visas tās samaisa vienā katlā? Nu tjipa tā pat kā tai dziesmiņā par ķiļķēnu un klimpu. Vai tieši tā pat, kā tagad izskatīsies Jūrmalas domē. Es spītīgi smēķēju un klusēju, gadījumos, kad kāds uzjautā, kā tas nāk ka TB/LNNK brāļojas ar Kuzinu , Dreiju un Mežapuķi nu jā, un to raganu no zapčeliem. Es spītīgi klusēju un esmu confused.

... ar Kuzinu...Dreiju... nu jo majo. Laikam večiem ir kāds māsterplāns, kas ir svarīgāks par partijas programmu un lojālo elektorātu. Būs uz nākamajām pašvaldību vēlēšanām Jūrmalā jātaisa sava partija. Tūlīt izdomāšu programmu un sākšu vākt ziedojumus :)

Un Munkevics ir gejs!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ritvars
2006-09-08 14:07 (saite)
Gāzt Aizstrautu nav būt kopā koalīcijā. Gan jau pats zini, kā Aizstrauta izmeta no koalīcijas tēvzemniekus, ar kuŗu balsīm pati bija ievēlēta, kad tie atteicās būt attīstības plāna grozījumu balsošanas mašīnā. Tāpat gan jau saproti, ka, piemēram, TP ir vienā valdībā ar ZZS un LPP, bet TB, JL un PCTVL nebūt nav vienā opozīcijā: valdība ir viena, opozīcija katram sava. Visas opozīcijas partijas cenšas gāzt valdību, lai tiktu pie varas, un balso pret valdību svarīgākos amatu un projektu balsojumos. Bet tas nenozīmē, ka visas tā arī kopā veidotu nākamo valdību.
Ek, ko tur daudz. Urbanoviča nenogāšana šodien vien apliecina, ka TB nav pa ceļam ar Maskavas partijām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?