ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-07-19 09:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par šo un to
Biju ka es te Barselonā starp cit. Nu tā, teikšu kā ir - nepatika diez ko. Svētās inkvizīcijas aura protams monumentālajās celtnēs iespaidīga, arī Kolumbs tā pat kā savulaik Iļičs apgarotu skatu veras tālumā, katedrālīte tāda un katedrālīte šitāda. Indusu tirgonīts tāds un šitāds, nigeru bomži arī katrai gaumei. Cilvēku jūra un iespēja visiem par visu samaksāt. Sākot ar 30 jevrikiem par paellu, beidzot ar piecdesmit par apvītušas karmenas mīlu un atšķaidītu kokaīnu.
Vispār, ja tā padomā un saliek visus plusus un mīnusus, tad man kā Iļiča mazbērnam tomēr vairāk pie sirds iet "belije noči Ļeņingrada", restorančiki na sadovom kaļcu un kijevas kotlete. Pie viņiem tur viss skaidrs un viss ir vienkārši. Nekādu slēptu vai man nezināmu uzvedības normu un tradīciju. Viss ir "po našemu, po prostomu". Ienirstot Kijevas autostraumē un saprotamajā haosā es jūtos par sevi pārliecinātāks nekā tad, kad ar dauņa skatienu veros Barselonas metro shēmā.

Un tagad shēma, klausaties murmuļi kamēr es vēl dzīvs, moš noderēs.

Karoč nobrauc uz fāterlandi un no turkiem paņem kajēnu. Nu teiksim tā, par 35 jevrikiem, padročītu bāzīti. Lepnu smaidu atdzen jauno guvumu mājās, piereģistrē CSDD, uzlīmē bļembu "kajēns S", ticamības vārdā vēl uzliec kādu nebūt komercķīliņu un stūrē pie žīdiem (apdrošinātājiem). Kajēns tiek novērtēts kā superčardžed! Pēc tabulām value ir 65k jevro. Kasko apdrošināšanas maksājums braukšanai iekš EU gadā ir ~4k jevro. Var maksāt starp citu ik mēnesi. Tātad iemaksājam pirmo mēnesi ~333 jevro un kā godprātīgs pilsonis ar savu apdrošināto kajēnu dodamies uz Latgali, teiksim makšķerēt karpas.
Ai Latgale, Tu zilo ezeru zeme. Pierobežā tevi sagaida Kostjiks, Vaļera vai huj viņu zin kas. Jums starp citu ir norunāta strelka. Kostja sniedz Tev 15k jevro, savukārt Vaļera velk pa rīkli. Tjipa, njeboisja, budu bitj siļno, no akuratno.
Pēc divām dienām Tevi atrod poliči. Vai, vai, vai, bēdas, bēdas, uzklupa nelieši naktī , atņēma mašīnu , piekāva, vai vai vai. A tehniskā pase, atslēgas ir pie Tevis draudziņ, tas apdrošinātājiem vai zinies.
Skāde, tiek izsludināta kajēna meklēšana. Kostjiks savu darbu zin. Turpat Pitalovā kajēns sadalās pirmreizinātājos, lai pēcāk atplauktu Tjumeņā jau citā krāsā, ar citiem šasijas numuriem un pilnīgi tīriem doķiem. Tjumeņā jamais aiziet par 70k jevro.
Savukārt Tev ir 15 jevro+65jevro-35jevro-izsists zobs un dirnēšana pie apdrošinātājiem= itavo 45jevrosi.

Tā lūk, sermuļi mani mazie.

Ā, un Praids starp citu ir Draudzības dienu ietvaros. Ko tu neteiksi, ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2006-07-19 10:33 (saite)
barselonā mani baigi kruti apzaga, lai gan to vien darīju, kā sargājos no zagļiem!
otrreiz tur nebraukšu. labi, redzēju tos gaudi brīnumus, bet sirdi nepiesēja. un tā burzma uz la Ramblas (vai kā tur viņu) ir vienkārši nomācoša.

(Atbildēt uz šo)


[info]str
2006-07-19 11:40 (saite)
jauks biznesa plāns
realizēsi arī?

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2006-07-19 11:58 (saite)
gjeniaala sheema. vai to pashu var dabuut cauri ar towncaaru? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2006-07-19 12:24 (saite)
Nezinu, nelaime tāda, ka diemžēl nepazītu Kostjiku un Vaļerku, lai vienotos par darījumu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]flirty
2006-07-19 14:36 (saite)
Arī mani apzaga Barcelonā, un tā pilsēta man vienkārši riebjas, ja neskaita Gaudi mākslas darbu arhitektūrā. Fui, fui, fui ....

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?