ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-04-24 11:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par "tā pat vien"
Nu sveiki švuņķiki, kā ta jums labi klājās, vai mānīgās pavasara saulītes mudināti neesat ļāvušies kārdinājumam čurāt brīvā dabā, kā rezultātā var apsaldēt cincīšus un pežukus?
Neesat? Nu tad labi, tad man sirds mierīga.

Vispābā, šitais ieraksts tika veikts tikai tā iemesla dēļ, lai es neizlidoto ārā vēl no desmitās cibas lpp, kurā pūst visi tie, kuri savu pēdējo skricelējumu veikuši pirms nedēļas.

Un vēl kas, ir halturka tā teikt. Halturka tikai tāpēc, ka negribas nagļakā ekspluatēt savus kolēģus, ar kuriem pēc visiem priekšrakstiem man tagad vajadzētu būt ahūni saliedētai sajūtai. Nu lūk, vajag maketu uz A5 buklētu, nu tip, A4 pārlocīts uz pusēm. Sanāk četras virsmas. Nav ne bilžu, ne tekstu, vispār ņehuja nav, lai gan uz druku, kā parasti reklāmā, vajadzēja laist jau vakar :)

Tātad, ir uzskricelēts bukleta teksta bloku izvietojums (tekstu nav, to jau Jūs zināt), ir jāpalīdz sadomāt tekstus (it kā nekas grūts, jo visi izejas dati man iraid, vajag tikai salikt teikumos), tad LAT , RUS un ENG kopīraits , un pēc tam jāsapizģī smukas bildes internetā ko bekgroundā pabāzt.

Maksāšu maz.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2006-04-24 12:45 (saite)
VISSSLIKTI! :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?