ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-02-23 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ķeriet šāsdienas top hītu.


http://www.metro.lv/download/03-billy_idol-rat_race-kzt.mp3

ir
pamatotas aizdomas, ka šīs dziesmas pavadībā ļoti labi padotos vadāmās sānslīdes pieslīpēšanas treniņi. BTW: Aiz Rāmavas ir ierīkota lieliska ziemas trase! Maksā - latiņu :)

Vislabāk man patīk tas moments, kad no tādas mierīgas muzičkas tā pēkšņi ierubī baigās bungas un baseni, tā vien zīmējās ainavas kur ar autiņu šķērseniski lido garā pagriezienā vai arī ar mocīti uz rubul divdesmit pagriezienā sasvēries tā, ka ceļgals gluži vai pret zemi skrāpējas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2006-02-23 16:41 (saite)
mīļumiņš Tu esi :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2006-02-23 16:59 (saite)
Bija izklaides pa paštaisītu trasi pļavā (proti - atpakaļgaitā tika piebraukāts 40cm dziļais sniegs), kas saistījās ar skijoringa paveidu - vecas, lielas koka ragavas aiz mašīnas, cilvēki uz tām un tā uz priekšu tik ātri, cik pa ciņiem pilnu pļavu var pavilkt ar opel astra caravan. Visi dalībnieki alkohola reibumā.

Nākamajā dienā braucot uz Rīgu konstatēju, ka opelim sākušas krakšķēt piekares bukses, vai kā tos sūdus tur sauc. Vairāk tā nedarīšu :)

(tb, nākamreiz jāņem nissan terrano, vai kas tamlīdzīgs)

(Atbildēt uz šo)

bezmaksas reklaama
(Anonīms)
2006-02-23 18:21 (saite)
ekstreemu braukshanu ziemas apstaakljos var apguut smiltenes kartinga trasee, mana viira vadiibaa, viikendos (ne sho) pieteikties ieprieksh pa telefonu :D

(Atbildēt uz šo)


[info]red
2006-02-24 12:00 (saite)
man zel sava auto velarvien lai ziema sita aletos.. bet principa aleties loti gribas ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?