ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-08-22 11:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedaudz par šaizēm.

Jēpa īpašnieks, kā izrādījās bija kaut kur pamatīgi lecis un devis ripā verķim tā, ka diezgan paredzamā nākotnē man būtu jākļūst par jaunu amīšu un vēl par visādu, ar gudriem nosaukumiem apzīmētām, hadenes detaļu īpašnieku.

Tātad, buģem iskatķ. Citu džīpu, ne jau detaļas :/

Mocim atņirdzies ir bendikss. Ir tāda huiņa, pie startera. Kā izrādās, mans aparāts Tēvijā ir ieradies no Uzlecošās Saules Zemes. Nu tā it kā ir tā valsts, kur Yamahas ražo. Ha, a kā smejies Latvijā visi dīlerēni detaļiņas sūta no ASV tirgus. Pilnai laimei varu paziņot, ka viņas atšķirās.

Tātad, buģem iskatķ. Bendiksu, ar hieroglīfiem, bļe :/

Un vakar apklusa laiva. Čīk, čik, čik, čik a kā V8 Marjine pļežerkrafts vai kā viņu tur sauc neierūcas tā neierūcas. Jāatzīst, ka atverot haubi un palūrot uz tur mītošo monstrozo dzīvnieku, haubi tikpat ātri varu laist lejā. Es no tā nerubīju ņehuja. Tagad jāgaida ko teiks mehāniķis.

Cerams , ka nevajadzēs teikt "buģem iskaķ" par kādu gudru detaļu, kuru ir ražojuši tikai ASV , un tikai limitētā daudzumā un pieejamu tikai pie kaut kāda tur, sazin kāda, oficiālā Marine brokera vai sazin vēl kādā ellē.


Tādi vot pīrāgi. Tramvaja taloniņš maksā divdesmit saņčus, un vispār, man vēl ir maksis :)))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?