ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-03-07 16:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par “poļiķiku”, part three
Pirms es uzrakstīšu part four par mazpilsētas un draugu būšanas simptomiem ar sarakstiem pārsātinātā pilsētiņā, gribēju izcelt vēl vienu, manuprāt interesantu sarakstiņu.

Varu sameloties, bet nosaukums manuprāt skanēja “Mūsu Latvija” vai kaut kā tā. Saraksta priekšgalā ir vīriņš vārdā Māris Šusts. Starp citu, normāls kadrs. Esmu ar jamo savu reizi pat degvīnu kopā iedzēris. Kādreiz bija Jūrmalas Evor direktors, tagad kaut kāds cits biznesiņš. Nosvērts , patīkams kungs, tā teikt. Jāsaka, ka nezinu ar kādiem aprēķiniem šis saraksts tika izveidots, jo manuprāt viņiem nav cerību.
Kas interesanti – saraksta sastāvs. Bambuka Janka. Bambuks – naksts klubs Big Bamboo Jaundubultos. Janka – tā paša naitklaba zav zala un bārmenis. Eliviss Mihaiļenko – boksa čempions. Asarnieks. Normāls kakls, labāk viņu neapvainot. Un vēl pāris, no politikas diezgan tālu stāvoši ļautiņi.
Atliek secināt – cilvēks izvirza sev mērķi tikt pilsētas domē. Līdzšinējās politiskās darbības nav. Sapulcina draugus, korišus, uzcērt partiju – un aidā. Moš noplauks.
Balsojiet par sarakstu “Mūsu Latvijai” un Māri Šustu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]waits
2005-03-07 16:51 (saite)
Nāc uz Džerija dzimenes mazo iemetienu un sludini, kamēr pauti zem galda aizripo.

(Atbildēt uz šo)


[info]mass
2005-03-07 17:17 (saite)
Re kur vēlviens:

http://www.silenieks.lv/

Viņš savu reklāmas kampaņu izved iekš draugiem.lv

(Atbildēt uz šo)


[info]flirty
2005-03-07 19:45 (saite)
Lasu un domāju ... pazīstams stils un tad neviļus attaust atmiņā ... Zenta Ērgle ... Stāsts par mūsu sētas bērniem , indiāņiem un melno kaķi ... Njā, tā gan

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?