rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2009-03-22 10:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es laikam palieku veca, vai arī manī ir pēkšņi parādijusies "Sieviete puķaudzētāja"! Es šiverējos ap saviem 3 puķupodiņiem, šņabja glāzītē man diedzējas jauna puķe un tagad, tagad es ieslēdzu tv un skatos LTV1 raidījumu par to kā audzēt un vairot puķes! Lai Dievs nogrābstās, bet vasarā dobes es netaisos ravēt....tik tālu tas viss neaizies (kaut jau tagagd man galvā mētajas doma par to, ka vajadzētu vasarā pie palodzēm petūniju kastes pielikt).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]freakart
2009-03-22 13:56 (saite)
tas nav vecums, es ar nekad nedomāju ka izraušos ar puķēm (nu dzekam kaut kā nepiestāv) pēc gada man jau visas mājas 5cas palodzes nokrautas ar podiem un vēl uz galdiem. Nemaz i nerunājot par dārzu. tas ir kičīgs hobijs, un vasarā iemesls rušināties nevis tupa sauļoties vai slinkot. plus no dārzeņiem arī vēderu var pielikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2009-03-22 14:03 (saite)
jā...vienkārši gulēt saulē un neko nedarīt nav priekš manis! Tā jau ir...prieks, ka pats kaut ko esi spējis izauzēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]freakart
2009-03-22 14:09 (saite)
jap tas prieks ir īpaš un tad jau kad parastu puķi vairs navinteresanti diedzēt tad sākas eksperimenti, mēs izaudzējām brokoli un kukurūzu.

http://klab.lv/users/freakart/486236.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2009-03-22 14:28 (saite)
āsom! Un tas brokolis tiešām milzīgs! Kaut kad sen sen ar mammu laukos mēģinājam izaudzēt brokoļus, bet mums īsti neizdevās!
Un gurķus marinējusi ar esmu :) Mēs vēl taisījām tādus kā sasmalcināta gurķa/etiķa/diļļu salātus ziemai! Lielos-Šogad pirmoreizi mūžā uztaisīju savu ķiršu kompotu:) Patīkama sajūta ziemā, kad paņem burciņu uz zini, ka tā ir tavējā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?