rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2010-09-10 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beidzot biju aizgājusi līdz klubam Corsairs uz radio Metal zone atbalsta koncertu (Bruņinieku iela 73). Gribētos lai tur ir vairāk galdiņu kur piesēst un baudīt lēto 80santīmu alu. Varēja arī durvis no bāra uz skatuves zāli turēt vaļa, lai nav jāiet pa labirintiem.
Cilvēku par nelaimi diezgan (pat ļoti) maz. Pedējā grupa saka skanēt un zālē atradās tikai 2 cilvēki, jo pārējie (uz divu roku pirkstiem saskaitāmie) atradās bāra telpā. Bet vienalga cerams jau ka šis iestādījums vēl ilgi eksistēs, jo tik lētu alu blakus mājām grūti atrast, kā arī darbadienās 'pērc 2 alus un trešais par brīvu' ir diezgan saistoša lieta.
Pagaidām labākais šajā vakara liekas iespēja beidzot paklausīties kā spēlē draugi no Citrona un ilgi gaidītā iespēja apmeklēt šo iestādi. Tagad džinkst ausīs, bet tas nekas. Būs laba iespēja iemigt ar miega dziesmiņas džinkstoņu.
Un arī bārmenis tomēr varēja būt smaidīgāks, nevis galīgs īgņa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2010-10-04 13:23 (saite)
Mēs tevi sadzirdējām! :)

Par galdiņiem mēs vēl domās. Visticamāk, ka arī zālē būs galdiņi, ar laiku. Par tām durvīm no bāra uz skatuvi - mums ir samērā īgns un kašķīgs kaimiņš, ar kuru labu laiku mums bija cīņa un, diemžēl, mums bija jāiziet uz kompromisu. Tiesa, varu pateikt, ka mēs vēl risināsim šo problēmu pašu un apmeklētāju ērtības labad :)

Pundurs,
Corsairs Rock Cafe.

http://www.corsairs.lv

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rabarbermaize
2010-10-04 14:24 (saite)
jeej..prieks dzirdēt, jo tiešām esmu pārliecināta ka ar laiku šī vieta būs pavisam laba. Un man tik tuvu mājām. Tā ka visticamāk arī būs regulāri apmeklēta. Lai veicās un viss izdodās!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?