rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2010-08-02 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bija divas lieliskas brivdienas. Pec darba aizgaju maja un neko nedariju lidz mirklim, kad atnaca draugs un sakam skatities D.Linca filmu (nosaukumu neatceros). Protams, lidz galam netikam, jo vienkarsi aizmigam. Gruti jau iedzilinaties vina filmas.
Ta ka maka bija sausums, tad aizgajam pie drauga paest, kur vecmamina bija sagatavojusi lieliskas pusdienas. Atgriezoties majas turpinajam laiskoties lidz mirklim, kad vakara ap 22:00 pazvanija drauga mamma un aicinaja mus braukt uz Klapkalnciemu. Ta ka citu planu nebija, tad laidam ar. Sazvanijam vietejos ciema puikas, lai noskaidrotu kas tur labs notiek. Ap pusnakti ieradamies tur un mus prieksa uz virtuves galda gaidija divi milzigi grozi ar gailenem, kuras tirijam lidz diviem nakti. Pec tirisanas ari vietejie puikas bija atgriezusies no neliela izbraukuma.
Sakas jauka pasedesana pagalma, svecu gaisma ar daudz smiekliem un paris loti iereibusiem iezemiesiem. Ap cetriem visi jau bija atluzusi, bet mes ar draugu, pa dienu labi izgulejusies, vel pasedejam. Biju jauki ietinusies sedzina, lai kajas nesalst, un klausijos gitaras spele, lidz acis krita ciet un gaju gulet.
No rita piecelamies ar pozitivu noskanojumu, jo bija par ko pasmieties. Vakardienas lielie dzeraji izskatijas joprojam smaga reibuma. Tad nu atputamies neko nedarot. Ik pa laikam tik kads ieleca baseina un paspardija bumbu. Velak jau pievienojas Garais, kurs bija atritenojis no Rigas, lai ar mums jauki daritu neko.
Beidzot sanemamies aizstaigat lidz jurai. Zel tikai ka bija sausmigi auksts udens. Kajas samerceju tikai lidz potitem. Atpakalcela nolemam aizstagat gar vienigo ciema baru. Pasedejam tur kadu laiku padzerot alutinu un tad jau bija jaiet majas un gailenem ar jaunajiem karpeliem.
Zel tik ka loti atri pienaca vakars un jau bija jadodas atpakal uz Rigu, kur mus sagaidija milzigs, peleks makonis ar paris lietus pilem. Es par atgriesanos nebiju priecihga, bet Monika gan. Ta murraja un glaudas klat it ka nebutu mani gadu satikusi.
Ak..tagad atkal jasez darba un jagaida nakamas brivdienas, kad dosos uz Vidzemes pusi apraudzit vecakus.
Ceru, ka ari jusu brivdienas ar neko nedarisanu ir tikpat jaukas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?