rabarbermaize ([info]rabarbermaize) rakstīja,
@ 2009-12-31 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Janvāris: uzadiju cepuri (visiem pa mazu), apmeklējām teātri "Kerija", filmējos "Lielais jautājums"
Februāris: pirmie ceptie auskari, Valentīndiena 80`s stilā, James Blunt koncerts (saplēstas bikses uz dupša), LMA karnevāls Hipiju ferma. Marts: gada pirmais sniegavīrs jūras krastā.
Aprīlis: atklāta pikniku sezona, novusa spēles, dzimšansdienas pļēgurošanas, krāsojām lieldienu olas, nopirku riteni, fotosesija pie Netas- nokrāsoja mani melnu un uztaisija mikrefongalvu, jauna pase.
Maijs: hokeja trakumi, Vidzemes tirgū "Cirks"- jauks baļļuks, tikai Kombuļus nokavējām, ar Dumbri un Paulu veidojām plastalīna "Metro", Riteņošana ar Zanīti no Vērmanīša līdz Purčikam un pa to galu, matu krāsas nomaiņa.
Jūnijs: atvaļinājums, Līgo/Jāņi Klapkalnciemā, nedēļu dzīvoklī nav karstais ūdens
Jūlijs: aizrāvos ar spēli "Katanas ieceļotāji", transvestītu un mauku ballīte Tukumā, apdedzināta mugura, krokets Ziedonītī, Geocaching pa Rīgas plašumiem.
Augusts: ar māsām stopējam uz mājām, joprojam roteņošana un geocaching pa Rīgas kaktiem, , Pie Garā uz latgales mežiem, kur apskatam spirta rūpnīcu un apmaldos mežā sēņojot, bumbieru kompotu taisīsana
Septembris: zaļumballe Ēvelē, ar Annu palikām dzīvot 2vatā, vienatnē skrituļoju pa dzīvokli (nesanāca īsti), vārdadiena, pušķojam Zaņukam ar Jāni kāzu auto un vakarā pārsteiguma ierašanās kocēnos.
Oktobris: man ir kaķis Monika, jauns darbalaiks 24h darbadiena turpmāk, sačakarēts kunģis, māsas aizbrauc uz UK, pirmo reizi spēlēju pokeri uz naudu un vinnēju 5ls, nositu pēdējo odu.
Novembris: sezonas pirmais mandarīns, staro Rīga, ar Dumbrīti 2 gadu kopābūšanas romantiskais vakars, Geotūre uz Tukuma pusi-Dumbris iekrita purvā, bet tāpat jau visi bijām slapji, jo kāds nemāk skatīties kartē.
Decembris: Monika pirmo reizi spēlējās ar bumbiņu, apcukurotas mandeles, ekskursija pa Sedas pamesto kultūras namu, bomzis viesnīcā, nogaršoju hurmu (nepatīk- pārak saldi), visas Ziemassvētku ballītes, dāvanas, prēmija darbā, tusiņi.

Noslēgumā: Jaungada sagaidīšana darbā...strādājot!
 Kopsavilkums: jauks gads. (nav minēti ikdienišķie skolas un darba apmeklējumi, kā arī daudzie tusiņi, kuros nekas īpašs nenotiek).


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?