raamizzz ([info]raamizzz) rakstīja,
@ 2004-07-12 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par jauno fermu
nu laukam sheit nav nemaz tik jauki, jo saimnieks tikai shogad pirmo gadu audzee zemenes un savaacies paaraak daudz cilveekus un razha i suudiiga. taa kaa nekas shet arii nav, vareetu teikt ka kaut kur dzilji...! 3dien sanjemsim algas lapinjas un tad jau redzees, kas galu galaa sanaaks, bet lasiitaaji sheit mees esam vieni no labaakajiem. fermaa i ~ 70 cilveeki un valdoshaa valoda i krievu, vienu vaardu sakot sviest. saak viss noriebties, jo apkaart visi chiikst. atmosfeera nav no taam draudziigaakajaam. ja gribi labaaku dabu tad to var dabuut tikai ieziepeejoties. jautriiba sheit nav ne kaada, iznjemot to, ka andzjinjam iemaaciijaam speeleet zoli un tagad var pelniit naudu. aizvakar vinneeju 10 santiimus :))) vakar bijaam iepirkties- es iepirku NEXT jaku par 16 £. apgjeerbties sheit jau var reaali!
Atsuutiet man kaadu alu no Latvijas! :))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]evy
2004-07-13 16:39 (saite)
pa aarzemeem valsties? :D es arii driiz braucu prom, kaut kad tuvaakaas nedeeljas laikaa.es uz gadu akvaparkaa straadaashu :)

(Atbildēt uz šo)


[info]krips
2004-07-28 21:43 (saite)
nju nju vari man nezvaniit un neprasiit naudu atpakalj celjam .... :)))) sakara ar darbu garsh staasts bet veel nav beidzies kad beigsies izstaastiishu :))) pasham iet super ja vis sanaaks tad i viena iespeeja paspiideejusi kaa no tejienes tikt nah ja sanaks tad tu mani neredzeesi kad atbrauksi :((( bet ganjauka turies vecais kad buus laiks tad uzdrukaashu mailu garu jo garu ar bildiiteem :))) iesit arturikam no manis un pasaki lai tevi suuta piestraadaat :)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?