qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-08-11 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:auto, crackpot, staņislavskis, vieglums

Fjūčeres retrospektīva, vienkāršāka, vieglāka, augstāka, jautrāka! :-)
☮ Pamodos, piecēlos pa plkst. 14.00. Izvārīju savu mīļo putru. Klausos foršo melanholiski priecīgo gabalu YouTube - KLAUS SCHULZE - CRYSTAL LAKE (EDIT), tur forša kompozīcijas attīstība.

☮ Konspektīvi par vakardienu? Ehm. Nekā nedarīšana, alus un skriešana; jūtūbs un ciba. Vispār vakar bija tāds rēcīgs vakars, nabaga tie, kam uz darbu jāiet :-D Vispār jēdziens "vakardiena" man sāk izplūst :-D Teiksim šonakt — man bija tāda doma, ka "jāiet gulēt". Bet tad pieleca: man taču no rīta nekas nav jādara! Es esmu brīvs, tas nekas, ka tikai uz šo brīdi, bet es esmu brīvs!!!

☮ Galva nesāp, vispār paģiras nau — acīmredzot B. bija taisnība par to ūdens dzeršanu (teōrija 2 vārdos: pēc alkohola saldā ābola košanas vajag izdzert labi daudz ūdens, tad paģiru nebūs).

☮ Par alus patēriņa trauku dinamiku: vispirms es pirku alus 0,5 stikla pudelēs; tagad pērku tikai 0,5 alumīnija bundžās (tās ir daudz vieglākas un parocīgākas par stikla pudelēm). Vakar diskusijā ar [info]psihz_roniz izkristalizējās viedoklis, ka šobrīd aktuāla un likumsakarīga ir migrācija uz alu lielajās plastmasas "ampulās", jo visu izšķir slāpes. Stilam nau nozīmes. Un lētāk! Un vispār, priekš kam mums te alus kausi domāti, ja!?

☮ Sazvanīju servisu, auto esot salabots. Ja nebūtu salabots, tad varētu jau tagad iestiprināties ar kādu aliņu, bet nu plāni mazliet mainās. Pēc brīža došos pēc auto, veikšu testa braucienu (jāpaņem veikalā pāris alus burbuļi), un tad jau redzēs!

☮ Проще, легче, выше, веселее! /Константин Сергеевич Станиславский/



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?