qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-07-28 01:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ceļu remonts, alus un Taka
Es, redz, biju iedomājies, ka šovakar došos gulēt plkst. 23.30.

Ceļu strādnieki tieši šajā laikā izdomāja (ok, ok, ... ai bla bla bla) sākt labot asfaltu blakus namam. Jauki. Dārd un skrapšķ un dun ka prieks. Guli nu, jefiņ.

Vienīgā izeja — alkohōls.

Ar gudru ziņu ieliku kabatā Ls 3,00 — nu, lai nenodzertu daudz naudas.

Aizgāju uz Taku. Iepļāvu 0,75 litrus Valmiermuižas alus. Ko redzēju? 3 (2 .lv + 1 .no) meitenes (viena ļoti tīra un skaidra, runāja par festivāliem Zvērā un Mīlas vasara, un tieši Mīlas vasara lika viņas acīm iemirdzēties, to var redzēt uzreiz, kad cilvēks runā par sakrālo un svarīgo); tad 2 .lv puišus ar veļļiem, viens nu baigi gribēja meitenes aizvilkt uz kaut kādu pienu (laikam tāds klubs vai kaut kas tāds). Meitenes atteicās. IMHO pareizi darīja, jo tas džeks nu baigi tāds... nu tāds.

Par laimi, viss tas balagāns pazuda (vispirms meitenes, tad tie 2 puiši, kuri pat nedadzēra savus alus, kad meiču koļīšana neizdevās LOL) un es varēju mierīgi turpināt dzert savu alu un bija forši :-)

Nu ko, ir plkst. 1.11 AM un tā kā likšos gulēt. Redzēs, ko rīts man nesīs. Vai nospiestību, internetu bezjēdzīgu lasīšanu, nepadarītus darbus, paššaustīšanos un trulu veģetēšanu, sirdsapziņas ēdas un vientulību; vai arī ... vai arī es nomiršu miegā.

Arlabunakti :-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?