qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2016-11-24 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: restless
Mūzika:Rare Aphex Twin gems by DJ Food - YouTube : https://www.yout

no diviem ļaunumiem mazākais tiek nosaukts par labumu un būts pateicīgam par to
Nākampirmdien jāiet uz darbu. Šausmas. Bet bišķi mazākas šausmas par naudas beigšanos.

Nu varbūt nebūs tik slikti. Kaut ko jaunu iemācīšos. Varbūt kāds iedvesmots entuziasts uz brīdi aizraus ar savām vīzijām. Birojos parasti ir silti un ir kafija ar cukuru.

Oriģināli bija jau jāsāk šopirmdien, bet izlūdzos atlikšanu par vienu nedēļu. Nebija jau jēgas to darīt īstenībā, neko jau šonedēļ tāpat nesadarīju un nesadarīšu vairs, jau ceturtdiena.

Šausmīgi nogurdina tā apziņa, ka jārūpējas par materiālām lietām, par naudu, par izdzīvošanu un ēšanu, mašīnām un elektrības un interneta rēķiniem... Man ir tik maz enerģijas.
Atlaist rokas un krist...

Izdarīt kaut ko konstruktīvu. Ak jā, šodien iešu uz attīstītāju tikšanos Functional Web focused 49th DevClub.lv Tickets, Thu, Nov 24, 2016 at 6:30 PM | Eventbrite, es pat nezinu, priekš kam. Varbūt neiet. Šajos mēnešos jau biju uz kādiem 4 vai 5 pasākumiem, startaptečhubismi un dev-lietas-visādas, vai tas man ko deva?

-----------------

Tie visi ir jautājumi. Kādas ir atbildes? Gribētos dzīvot abstraktā burbulī, dzidri zila kristāla kubā, kur nav nemiera un satraukuma, rūpju un rosības. Tā kā fiziskā līmenī šādu dzīvi man sev nav iespējams noorganizēt, tad ir otra iespēja: radīt to manā prātā, smadzenēs, manās attieksmēs pret dzīvi. Izolēt rūpes atsevišķos moduļos un veltīt tiem tikai tik daudz laika, cik minimāli nepieciešams. Izolēt, izdarīt kā nepatīkamu darbu, un pievērsties tam, kas patīk. Pievērsties nekam, tukšumam, dzidram debesszilumam kristāla skaidrībā un mierā.

-----------------

Starp citu, vairāki mani naidnieki (visniknākie) dzīvo manī pašā. Tos mazliet jau esmu iemācījies atšķirt no manis paša, to var izdarīt, tie ir saauguši ar mani, bet tie neesmu es. Kaut kas līdzīgs apziņas parazītiem no grāmatas.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?