qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2016-09-28 03:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: bored
Mūzika:Danny L Harle - Broken Flowers - YouTube : https://www.youtu
Entry tags:kaķis, up, ķiploki

ir labāk
vismelnākajā, viszemākajā brīdī, kad ziņkārīgi grozīju rokās lēto AliExpress'a skalpeli ar vienu no 10 asmeņiem, baigi asie, ar vienu mazliet sagriezos izpakojot, vienas kreisās rokas asinsvads dīvaini tā kā iegrimis rokā, bez maz vai paslēpies, kaķis vienk atnāca un uzgūlās uz rokām, murcījās un mīļojās, vienk bezsakarā

tagad, protams, aizgāja citur

bet nu kā

jebkurā gadījumā, esmu mazliet ārā no bedres, kurā biju, ir labāk

iedzēru šņabi, atkal sāka iet iekšā -- dzīvošu

P.S. Starp citu, ķiploki nepasargā no iesnām utml. ligām. Tava ticība (placebō!) un veselīgs dzīvesveids pasargā. Avotus atradīsi pati/pats. You're welcome, my dear vaxxer, scepticist and atheist garlic-lover ^_^ UPD-- tikko šo uzdrukāju, kaķis atkal atnāca mīļoties. Oooops, am I entering the danger zone again?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atvase
2016-10-04 12:44 (saite)
One large 12-week study found that a daily garlic supplement reduced the number of colds by 63% compared with placebo (4).

The average length of cold symptoms was also reduced by 70%, from 5 days in placebo to just 1.5 days in the garlic group.

Another study found that a high dose of garlic extract (2.56 grams per day) can reduce the number of days sick with cold or flu by 61% (5).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11697022

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22280901

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2016-10-04 14:35 (saite)
Veiksim eksperimentu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atvase
2016-10-04 14:38 (saite)
jā, es domāju labāk ar ķiploku ekstraktu vai kapsulām:


"Veiktie pētījumi liecina, ka uz slimību izraisītājiem mikroorganismiem visstiprāk iedarbojas svaigi ķiploki. Ķiploki, kas glabāti vairākus mēnešus +16°C temperatūrā, jau zaudējuši 2/3 no baktericīdām īpašībām, bet pēc 8 mēnešiem mikroorganismus tie vairs gandrīz nemaz neietekmē. Ja ķiplokus glabā temperatūrā, kas nedaudz augstāka par 0°C (+2°C), to baktericīdās īpašības samazinās apmēram par pusi, bet pēc 1 — 2 mēnešiem ķiploka fitoncīdu aktivitāte pret stafilokokiem ir samazinājusies 3 reizes. Šā apstākļa dēļ par medicīniskai lietošanai derīgiem uzskata vēsā ( + 2°C temperatūrā), sausā, ar labu gaisa cirkulāciju vietā līdz 6 mēnešiem ilgi glabātus svaigus ķiplokus."


"Minētās īpašības raksturīgas termiski neapstrādātiem, svaigiem, pareizi uzglabātiem ķiplokiem, jo to ārstnieciskās īpašības ir atkarīgas no savienojumiem ar aso, īpatnējo, ilgi saglabājošos smaku. Profilaktiskā nolūkā ik dienas būtu jāapēd 1 — 2 daiviņas svaiga ķiploka, ārstnieciskā efekta nodrošināšanai nepieciešamas vismaz 3 ķiploka daiviņas. Apēstā ķiploka izvade no organisma sākas jau pēc dažam stundām, tāpēc uzņemamā deva jāsadala vienmērīgi pa dienu.
Vairākums no mums lieto ķiplokus stipri vien par maz. Iespējams, ka galvenais iemesls ir tas, ka ķiploku ēdāji slīkti ož."

"Lai izvairītos no neērtībām, ko rada ķiploka smarža, ir radīti vairāki zāļu un pārtikas piedevu preparāti, kuros smaku radošie gaistošie, bet ar ļoti vērtīgām ārstnieciskām īpašībām apveltītie sēra savienojumi paslēpti kapsulās, kas jānorij veselas. Visbiežāk šīs kapsulas ir pagatavotas tā, lai tās izšķīstu tad, kad jau ir izkļuvušas no kuņģa zarnās."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?