qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2016-07-25 16:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: happy
Mūzika:Luga Spēlēju Dancoju : https://www.youtube.com/watch?v=4tt80

atlūgums akceptēts, parīt atdošu laptopu
Neko ļaunu jaunu nepateikšu, bet Rainis was sick as fuck (and I like that)

"Ļauns vakars, velns palīdz" -- vot no kurienes šis? How evil and twisted you must be to say something like this!? Un tā "miroņsvecīte" FFS? "Nesat nazi!". WTF!? Man patīk! "Veikti visi trūdi, Lede guļ puķes miegu, rīta rasas slacināta!". Nu te nevajag vairs vārdus, to visu lugu var izvazāt pa citātiem!!!

Man ļoti patīk vizuālais noformējums šim: Luga Spēlēju Dancoju un skaņas ohhh, nu tā vispār ir klasika, kas manā galvā attaisno Iļģu eksistenci, pārējos viņu darbus es nespēju uztvert, tā ir kaut kāda paralēla eksistences plāksne)

Īsi sakot, Iļģi rullē. Un Stiebra rullē.

P.S. Es ļoti drīz slēdzos uz friends only, jo nu es te bārstu gan mēslu, gan pērles, un uzskatu, ka labie cilvēki ir tās pērles pelnījuši (sūdus arī, jo bez sūdiem nekas neaug), bet cūkas arī jau ir paēdušas. Nekad vairs negribu anonīmiķu komentārus ne pa tēmu, kā tepat pirms dažiem ierakstiem. Kaitina tupi cilvēki.

IP adreses jau esmu savās darba vietās atskatījies tā, ka godīgi sakot vairs negribas. Ja šis ir pēdējais ieraksts, ko tu redzi, bet gribi redzēt vēl, komentē (skrīnoti). Tādas lūk lietas. Speciāls sveiciens Denisam, kā jau pienākas.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?