qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-07-03 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stiklinieki atpūšas, zaļumi un mellenes
Stiklinieku darbnīca Artilērijas x Kr. Barona stūrī šodien atpūšas, jānāk ir no pirmdienas līdz 5dienai no plkst. 9.00 — 13.00 un 14.00 — 18.00. Tas man der :-)

Pārtiku, zaļumus nopirku. Un mellenes :-) Man ļoti garšo mellenes. Nopirku litru (Ls 2,80), no sākuma izēdu apmēram 1/3, tad ... es taču teicu, ka man ļoti garšo mellenes, un šīs šogad man ir pirmās, un vārdu sakot melleņu man vairs nav — nu, un kā tad es skriešu?

Jāsāk kaut kas kārtot. Totāls vakuums galvā, nevar saprast, ko un kā, es tik saprotu, ka būs daudz jācilā un jābīda. Nu piemēram, kur likt dīvānu? Un kurā stūrī galdu? Un kur ir visērtākā skapja vieta? To nevar saprast, to nevar zināt.

Varbūt uzbūvēt no izjauktajām mēbelēm un kartona kastēm tādu kā aliņu, midzenīti, ieritināties tajā un aizmirsties komā uz dažām dienām, kamēr bads un slāpes piespiedīs pamest omulīgo vietu? ;-)

Tā, sākšu ar vienkāršāko. Izgriezīšu no kartona taustekļu tvēriena mūzikas kasti, uzlikšu kādu jestrāku rādžu, uztaisīšu salātus no zaļumiem un krējuma, un tad sākšu bīdīt aplip-mantas :-)

Smieklīgākais jau ir tas, ka no šīm visām mantām man taču tik daudz kas nemaz nau vajadzīgs — bet varbūt tomēr ir vajadzīgs? Jebkurā gadījumā, jāatfiltrē tas, kas man ir vajadzīgs Tagad un Te, un pārējo tad vēlāk.

Varētu arī kādu aliņu... bet vakarā taču skriešu, un ar aliņu tā skriešana sanāks tāda ne tāda kā vajag.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?