qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-06-23 03:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par 22. jūnija, otrdienas, vakaru
Manas istabas remontam pieķēries īstais meistars — pa vienu pēcpusdienu padarīja vairāk, nekā iepriekšējie pa 2 nedēļām. Teicās, ka rīt pabeigs (ja būs sagādāta krāsa) — un šim es ticu. Spriežot pēc tā, ko viņš JAU padarīja. To es saprotu: ja strādā, tad strādā. Super!

Pagaidām jau es savu istabas remontu un ar to saistītās neērtības (mantas kastēs; neatvestās mēbeles; nepiekārtos aizkarus) izmantoju, lai attaisnotu slinkošanu dažās citās sfērās. Ha, un re, dzīve šo atrisinās; un tad... un tad es risināšu to, kas patiešām jārisina :-)

— — —

Stulbi, ka te nevar rakstīt pilnus citu cilvēku vārdus. Bet tiku iepazīstināts ar I. Un uzzināju no L. — G. numuru, iespējams, tajā labošu automašīnu — tāpat vien, apnicis jau tas serviss, kur visu laiku tika labota mašīna.

— — —

Piezvanīju māsai un pēc tam mammai. Pastāstīju par savu dvēseles stāvokli un to, kāpēc rīt no rīta iespējams nekāpšu automašīnā un nebraukšu tos nepilnos 300 km uz laukiem svinēt Jāņus un tā. Man pat šķiet, ka tiku saprasts.

Mamma pastāstīja par megakatastrofu Latvijas Nacionālajā Bibliotēkā, esot ielūzusi grīda un grāmatas sakritušas pagrabā, OMG. Es to pat nezināju — tātad mana izolēšanās no ziņām patiešām strādā :-)

— — —

Izmazgāju traukus — lai mazliet iepriecinātu [info]psihz_roniz... kaut patiesībā, lai tikai novilcinātu laiku un nevajadzētu darīt neko citu un nevajadzētu domāt. Paralēli trauku mazgāšanai runāju ar J.

— — —

Ap pusnakti aizgāju pēc mašīnas, pārdzinu tuvāk dzīves vietai (pāris reizes nevajadzīgi spiedu gāzes pedāli, bērnišķīgi; pēc tam norimu). Pāris nedēļas nebiju braucis, un bija sākumā tā savādi.

Vispār ar automašīnām man gribētos tā: man jautā, kāda man ir mašīna, es atbildu: "zaļa"; neko nezinot ne par markām ne dzinējiem ne apjomiem ne ko. Tas būtu super :-)

— — —

Vēl joprojām nenāca miegs — tad apsēdos virtuvē un lasīju Ilustrēto Zinātni Vēsturi. Negaidīti atnāca T. un ... un tika dzerts vīns... un runātas sarunas. Tā negaidīti. Nebiju gaidījis. Jocīgi.

— — —

Izbrīns: par jūtām, emocijām, skandāliem. Izrādās, ir dzīvi cilvēki, ar jūtām un emocijām — nu, man nav lielas pieredzes ar stiprām jūtām un emociju iespaidā veiktiem darbiem... Cita planēta.

Ideja par istabas krāsošanu:
— 2 zaļas sienas
— 1 sarkana siena
— tonis — kaut kas no arbūza; kaut kas no sarkanā spilvena gaišās daļas :-)
— un RAKSTS: no stūra līdz sienas vidum (gan sarkanajai, gan zaļajai sienai), tā ka stūrī ir blīvs raksts, bet līdz sienas vidum pamazām saplūst, tā kā taustekļi, kas kļūst tievāki un tievāki, tā kā koka zari
— raksta tehnika, ko iesaka T., bet mani biksta pagaidām skepsīte par praktisko realizāciju: paņemt 2 krāsas, un tikai nedaudz sajaukt, un tad krāsot ar platu otu, un tad būs tāda smuka pārplūšana. PVA līme vēl jāpiejauc un whatnot :-) Hmmm..... Jāpadomā, es gribēju teikt: jāpaeksperimentē!!!
— par rakstu: Acteku stilā (man patīk); un: Lietišķās mākslas muzejā ir Peru gobelēnu izstāde; aiziet ar fotoaparātu un pakopēt idejas

PAŠPIETIEKAMĪBA — kuras man trūkst, vēl joprojām smagi trūkst; respektīvi: spēja arī ražot kādas svaigas idejas, domas, darbības; spēja ne tikai ņemt; bet arī dot.

DZĪVES APNIKUMS... nu... varbūt no malas to var labāk redzēt. Bet... nē... nepiekrītu. Tas ir kas cits :-)

Ir jau super runāties pie vīna pudeles, bet arvien vairāk grauž tāds tārpiņš (nu, ne tikai par šo konkrēto reizi): bet būtu vēl superīgāk dzert vīnu UN arī kaut ko DARĪT, kaut vai krāsot tās sienas (ok, nav iespējams, jo naktīs krāsu veikali nestrādā)... Vai gleznot, vai fotografēt, vai dejot, vai dzejot, vai... nu es pat nezinu — skat. Pašpietiekamība.

— — —

Dažāda pieeja sienu krāsošanai: vai ar aliņu un iedvesmu vai ar [konkrēti uzskaitīti instrumenti un materiāli]... Eksaktais un tas otrs piegājiens.

— — —

Ideja: brīvība ir slikta [...]. Rāmīši atbrīvo. Tik tāds joks: tos rāmīšus gribas izvēlēties pašam, ir slikti, ja cits uzliek.

Mana senā, senā vēlme: iegādāties tak beidzot grāmatu par pārtikas produktu kalorijām, vitamīniem, etc. un sākt ēst izrēķinātu uzturu. Un, kad mani drīz izmetīs no darba, man būs jātaupa nauda un es mājās gatavošu sev sabalansētus ēdienus ar vajadzīgo barības vietu skaitu.

— — —

Par problēmām: ir OK izdomāt papildus problēmas JA pats tās arī atrisini :-) Nevis tikai iegrimsti sevī ar to pašizdomāto problēmu risināšanu, aizmirstot to, kas citiem cilvēkiem svarīgs. Saprātīga doma.

— — —

Es pat nezinu... vai tā saruna beigu beigās ir pozitīva vai vienkārši laiks, ko nozagu... Jā, bija jau patīkami — man; bet... bet vai atkal nebija tas dēles efekts no manas puses...

— — —

Plkst. 4.21: dodos gulēt. Ir domiņa, tāda pat kā vēlmīte, tomēr rīt braukt uz laukiem — bet... ak, nu, jāpaguļ. Lai izkristalizējas. Jo vēl ir arī vēlme vienkārši nekur nebraukt, vienkārši būt mierīgam un laimīgam... Savā nodabā.

— — —

Tikko pasmaidīju, pats no sevis :-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?