qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-05-11 17:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Yz Mang@ļsalu ar velo
Pēc kāda brīža (pusstunda?) veļas mašīna pabeigs mazgāt drēbes, un tad ar velo ripošu līdz Mangaļsalas mōlam. Jūru gribas.

Ar auto nebraukšu. Ar auto negribas. Tur pedāļi jāspiež un tad vēl visas tās parku lietas. Ar velo vienkāršāk, tik spied labo kreiso, labo kreiso, un esi jau tur, kur vajag.

Starp citu, vai tu/tavs pazīstams cilvēks izīrēs man vietu auto novietošanai kādas mājas pagalmā, slēdzamā? Mazums, tu īrē / own'o dzīvoklīti, bet vieta priekš auto brīva stāv. Tā es to esmu iedomājies. Rīgas centrā, "Bērnu Pasaules", "Matīsa tirgus", Miera, Artilērijas ielas rajonā, +/− kāds kilometrs vai pusotrs. Lētāk, nekā stāvvietās. Pa kādi Ls 15, 20 / mēnesī varētu. Patirgosimies, ja ir nopietns piedāvājums, nopietna atbilde arī var uzrasties. Naudas vietā varu piedāvāt arī seksu ar mani (sievietēm). Es reti braucu. qgmr101 [*} gmail.com

UPD. Ā, ir vēl trešā lieta, ko varu piedāvāt par auto stāvvietu. Es varu skriet kopā ar tavu suni. Ja viņš tāds normāli handlējams. Bet tur jāņem vērā aspekti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?