qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-05-23 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Request for a change!!! (dodiet sīknaudu LOL)
Lūk manas pārdomas vakar bezmiega vakarā — runas atšifrējums no diktofōna, jā, es runājos ar diktofōnu, tik tāļi jau sevi esmu novedis, bwhahahahha :D
«Es nestrādāju; un es arī pēc darba neatpūšos. Tāpēc mana dzīve ir kā ... kā pelēka vienāda līnija. Tā kā miruša cilvēka kardiogramma, vienkārši plakana līnija.»

— — —

Tātad, šobrīd sēžu darba kabinetā; kūpinu vīraku — pirmo reizi mūžā un man faken patīk šī sajūta; lasu cibu, twirteri, draugiem.lv; klausos Radio Naba — brīnišķīgo raidījumu “Bitīt Matos”! Jā, dažam varētu likties, ka es jūdzos — patiesībā ir jau tā; es lūstu! Un tas ir labi; jau cik gadus locījos pa visiem vējiem, locījos un kunkstēju un neko nedarīju, pietiks!!!

Rodas sintēze; rodas domas! Rodas domas, ka es, patiesībā, neesmu ieslodzīts! Es visu vēl varu paspēt, visu varu izdarīt; es esmu brīvs!!! Visas restes, ierobežojumi — izdomāti un neīsti; to nau.

Tātad haotiskie principi:
— darbā močīt, reāli močīt; slimīgi močīt — ar pilnu pašatdevi; jā, varbūt tā vairs nebūs šī konkrētā darba vieta: vienalga! Ne jau atalgojums, kolēģi, programmēšanas valodas, termiņi, operētājsistēmas nosaka močīšanu; močīšanu nosaka močīšana! Viss pārējais tikai traucē!
— sevis apgreids, intelektriskā ziņā: ja es spēju 1 stundu vingrot un 30 minūtes skriet, tātad es spēju vismaz tikpat ilgi mācīties!!!
— visi nepadarītie darbi, domas: tiem vieta nevis galvā, bet google tāskos; viss, man apnika, ka šie sūdi aizņem manu smadzeņu ciklus!!!
— play hard: “kost”; dejot; skriet; vingrot; līdz spēku izsīkumam!!!
— visas lietas, kas man patīk: saldumi; filmiņas like Odyssey 2001 un HAL9000 tajā, vīraks; tīrība; interneti, bloki, miers; daba; sāk iepatikties vasara pilsētā; darbs laukos! — No šā kausa dzert, līdz vairs nelien, un pēc tam vēl dzert;
— nospļauties uz visu to, kas man ir vienaldzīgs!!!
— visas manas “neķītrās” lietas, manas sīkās fantāzijas: reālizēt! No matter what!
— šis punkts jau ir iesākts: pilnībā aizmirst tādu jēdzienu kā "ziņas"; es jau neskatos TV; nelasu portāļus — jo ziņas ir huiņa, piedodiet, ziņotāji! Un patiesībā ziņotāji to arī apzinās, tik paskatiet, cik ciniski ir īstie žurnaļugas!
— komunikācija ar cilvēkiem!!! Nu nevar sēdēt alā visu laiku! Nevar!!! Cilvēks ir sociāls dzīvnieks — bez citiem cilvēkiem jēgas nau!
— askēze! atteikties no visām nevajadzīgajām lietām; lai lietu būtu maz, bet kvalitatīvas.

Un ko nozīmē grūti: tik ilgi, kamēr spēšu nodrošināt sevi ar nepieciešamajām kalorijām, fizisko aktīvitāti un dzīves vietu, viss ir kārtībā! Un cilvēkam — lasi: man — vajag tik maz laimei!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?