Wed, Dec. 19th, 2012, 06:49 pm
kā vārīt olas*

Līdz tam nu esam nodzīvojuši, 30+ gadu vecumā beidzot (?) gūglēju, "kā vārīt olas". Nav jau tā, ka nezinātu, kā to darīt, vai ka nebūtu to iepriekš darījis (ēdājs ēd, atzīst par labām esam un pieprasa VĒL), bet tagad prasās pieslīpēt nianses. Nu tur — varbūt nav labi vārīt bleķa krūzītē, kurai gāzes plīts liesma noteikti baisi karsē to virsmu, uz kuras tā ola novietota.

* Atriebība nākamajām paaudzēm, kuras gūglēs šo frāzi un neko prātīgu neatradīs, un tad vīlušies sūtīs Gūglei ziņojumu, ka manu cibu vajag izslēgt no gūglēšanas rezultātiem.**

** Ai, es esmu apslimis un saspiedies (lasi: galvā saspiesta vate (varbūt vairs nav?! no rīta vēl bija!)), nodarbojos ar muļķībām, ēdu piparkūku mīklu un nodarbabrīvajālaikā skatos tīņu romances par Šekspīra tēmu, esmu arī atklājis jaunu pasauli, ar dažiem neapzinīgiem klikšķiem piekļūstot amerikāņu TV resursiem, un tagad domāju, ka vajadzētu skatīties Raising Hope, Family Guy, sameklēt Dexter pilotu un pārbaudīt, cik Borna filmas esmu redzējis.

Wed, Dec. 19th, 2012, 10:06 pm
[info]pzrk

Nu, nu, pastāsti, kādā traukā vāri?

Wed, Dec. 19th, 2012, 10:29 pm
[info]goddes

2l bleķa katliņš, olas lielās, tiek ieliktas pie krāna karstuma, noķer viršanas brīdi un 3min 48s tad fiksā atdzesēšana plīts->izlietnē aukstais. Uguns vidēja. Psihi?:-D

Wed, Dec. 19th, 2012, 10:33 pm
[info]pzrk

Izklausās normāli :)
Bet kā izskatās viršanas brīdis? Pirmie lielie burbuļi?

Wed, Dec. 19th, 2012, 10:45 pm
[info]goddes

Akurāt tieši pirms nopietna burbuļa:->