Thu, Feb. 3rd, 2011, 09:51 am
kazlēniņu skaitīšana

Te var iepazīties ar gaidāmās tautas skaitīšanas jautājumiem:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=225261

Vārdusakot, var sagatavoties sarežģītākajiem jautājumiem :)
(Es tā saprotu, ka tiem, kuri dzīvo ārpus Latvijas vairāk kā gadu, nav jāpiedalās.)

Thu, Feb. 3rd, 2011, 10:45 am
[info]krazuu

BSc un MSc tak arī ir 'augstākā'. neviens tur par tevi nekādas dižās detaļas īstenībā negrib zināt. toties, kurā gadā uzcēla to māju, kurā tu patlaban mīti, tas gan tiem skaitītājiem baigi interesē.
bet tu neatbildēji uz manu jautājumu :) tur iepriekš kaut kāds zvērests ar roku uz bībeles jādod, ka, kā filmās rāda, teiksi taisnību un taisnību un neko citu izņemot taisnību? :)

Thu, Feb. 3rd, 2011, 12:04 pm
[info]diana

Atceros, pirms vairākiem gadiem ļaudis priecājās, kad Krievijā tautas skaitīšanā vesels lērums cilvēku pie tautības vai reliģijas, neatceros, bija minējuši orkus, hobitus un elfus. Gan jau ir arī iespējas radoši izpausties. Principā jau arī "māja, kurā dzīvojam" ir dažādi interpretējama.

Thu, Feb. 3rd, 2011, 12:08 pm
[info]krazuu

te nu ir īstais brīdis apliecināties, ka latvieši dzīvo kokos, ēd sēnes un apsedzas ar ausīm :D
a interesanti zināt - ko darīja ar tiem datiem, kur kāds ir norādījis, ka ir orks un ar visu savu orku ģimeni dzīvo koka dobumā? tipa pieskaita kā normālu krievu, tb pieskaita tautai?

Thu, Feb. 3rd, 2011, 12:09 pm
[info]diana

Varbūt viņiem tur bija brīvāk traktējamas atbildes, jo kā tu ierakstīsi orku "pēc tautību klasifikatora". Nupat iemetu aci tais jautājumos - pašdarbība sūri iegrožota.