Fri, May. 20th, 2005, 04:24 pm

Labi, čibriki. Apnika man te vienam būt. Ņemšu divdesmitlatnieku un iešu meklēt laimi uz Muļķu zemi. Redzēs, ko dos par tiem 20 Ls.

Kaut kā mazliet nav ticības, ka eksistē tā firma, kurai zvanīju un kura sola baigos brīnumus. Aiziešu vismaz līdz birojam, paskatīšos, kā viņi izskatās.

Varbūt kāds zina kādu dzīvokli, kurš tiek izīrēts par saprātīgu naudu? Tie starpnieki ir dārgi un apvārdojoši.

Mon, May. 23rd, 2005, 06:50 pm
[info]pzrk: Re: 5988925

Jā, biju aizgājis. Tak negribas viena mēneša laikā nolikt uzreiz 300 Ls, ja ~100 Ls īre jāmaksā uzreiz par diviem mēnešiem un vēl tikpat - mākleriem (kā tas man bija ar Rīgas Kori). Un vispār tie mākleri (ne tikai Rīgas Kore) ir diezgan kaitinoši, jo bieži vien viņu "īpaši labie piedāvājumi" mēdz būt ar baigiem zemūdens akmeņiem - nevienu reizi viņi man nav bijuši nekādi vērtīgie padomdevēji. Tad jau labāk mēģinu riskēt ar šādu mazu firmiņu.

Iedeva 5-6 izīrētāju telefona numurus (tipa, zvani pats), lielākā daļa to dzīvokļu bija jau izīrēti un vienā nebija karstā ūdens, bet uz vienu no tiem dzīvokļiem šodien biju aizbraucis skatīties. Vēl neesmu pateicis galavārdu, tāpēc mēģināju sazvanīt vēlreiz to mākleri, moš kādu citu piedāvājumu apskatīt, bet šodien neizdevās sazvanīt un slinkums bija braukt uz to biroju. Līgumā turklāt ir punkts, ka "ja sadarbība notiek pa telefonu, tad tikai klients zvana firmai, nevis otrādi". Vispār līgums ir diezgan viltīgs un klientam netiek piedāvātas kādas baigās priekšrocības, bet tomēr pilnīgi vienos vārtos tas nav (cik man izdevās no tā izlobīt).

Runāju es ar mana vecuma beibi, kas mazliet tā kā mulsa vēl pirms es sāku ar viņu flirtēt :D