Fri, May. 20th, 2005, 04:24 pm

Labi, čibriki. Apnika man te vienam būt. Ņemšu divdesmitlatnieku un iešu meklēt laimi uz Muļķu zemi. Redzēs, ko dos par tiem 20 Ls.

Kaut kā mazliet nav ticības, ka eksistē tā firma, kurai zvanīju un kura sola baigos brīnumus. Aiziešu vismaz līdz birojam, paskatīšos, kā viņi izskatās.

Varbūt kāds zina kādu dzīvokli, kurš tiek izīrēts par saprātīgu naudu? Tie starpnieki ir dārgi un apvārdojoši.

Fri, May. 20th, 2005, 07:49 pm
[info]diamna

NEEEEE-EJJJJJ!!!!!!!!
Nekad, nekad nedod tādiem savu naudu.

Fri, May. 20th, 2005, 08:27 pm
[info]pzrk

Njā, man arī prātā virmo tādas domas, bet ļoti grūti atrast informācijas avotu, kur būtu pašu izīrētāju kontaktinformācija, un, ja pie tādas informācijas nevar tikt bez maksas, tad lētāk tomēr sanāk, nekā, piemēram, ar Rīgas Kori, kuri par pakalpojumu prasa tik, cik īres maksa par vienu mēnesi izīrētajā dzīvoklī...

Fri, May. 20th, 2005, 08:31 pm
[info]diamna

pacilā paziņas, lai paziņas pacilā citus. gan jau atradīsies. noskaņojies uz atrašanu.
un internetā var pameklēt tādos vienkāršajos sludinājumos. kaut vai delfos, www.maja24.lv, doska.lv u.tml.

Fri, May. 20th, 2005, 10:14 pm
[info]pzrk

Mazliet neveikli tas, ka es jau nesen tos paziņus šai jautājumā cilāju... un bez kādiem īpašiem rezultātiem (izņemot dažus piedāvājumus, ko es biju par dažām dienām nokavējis). Tomēr paši piedāvājumi ir pietiekami daudz, mana līdzšinējā pieredze liek man vairāk iespringt uz tiešām laba piedāvājuma atrašanu (lasi: neuzķerties vēlreiz uz kaut kādiem mākleru makšķerāķiem un nopietni izvērtēt piedāvāto dzīvokļa labumus un trūkumus (he, es te gandrīz kā no grāmatas leju, bet "dzīvē viss ir savādāk")).