Fri, Jan. 2nd, 2004, 06:41 pm
izglāb draudziņu


http://www.izglabdraugu.lv/
http://www.izglabdraugu.lv/

Fri, Jan. 2nd, 2004, 07:21 pm
[info]rigoleta

Man laikam ir veicies, jo draugi (nu vismaz tie, kuriem ir autovadītāja apliecības) nemēdz aizliet jēgu un tad kaut kur kaut kā mēģināt aizbraukt :))

Ak, jā... Laimīgu 2004.!

P.S. Kā ar vilkiem? Man savējos ir izdevies tik labi paslēpt, ka pat pilnmēness šos nedabūs ārā no turienes (lai kur arī tas būtu...)

Fri, Jan. 2nd, 2004, 07:31 pm
[info]pzrk: Re:

a) Diemžēl jāatzīst, ka agrāk es pats mēdzu būt tas glābjamais draugs...

[klauvēju pie koka un spļauju pār plecu] Paldies Dievam, nekas ļauns šajā sakarā nav noticis (izņemot 1 gadījumu, kad mazleit tika apskādēta mašīna un viena sēta). Tagad jau sen esmu labojies - 1) dzeru ārkārtīgi reti, 2) dzeru maz, 3) esmu atmetis arī patiešām muļķīgo pielaidi "viens alus taču nekas nav" (tas pats attiecas arī uz vienu malku vai vienu glāzīti). Nu tā...

b) Protams, ka Tev arī laimīgu to Jauno! ;)

c) Stulbi, bet arī man nav bijis laika tos meklēt. Jau sen taisos sūtīt meilu personām, kuras arī tipa apmeklē to kursu. Njā, 7. janvāris nav vairs aiz kalniem...

Fri, Jan. 2nd, 2004, 08:08 pm
[info]rigoleta

a) prieks par Tevi :)

b) Paldies!

c) njaaa, kaut arī man jau droši vien pienāktos vismaz doktora grāds visa-atlikšanas-uz-pēdējo-brīdi specialitātē, tomēr izskatās, ka tiem vilkiem man ar to laiku varētu izrādīties tā pašvaki. Nu kā var viens cilvēks šitā kaut kur iegrūst 4 sasodītas A4 formāta lapas? (iedomājies, kāda škrobe!?)
Un 07.01. patiešām nav aiz kalniem...

Fri, Jan. 2nd, 2004, 08:35 pm
[info]pzrk

a) man arī :P

b) lūdzu, lūdzu!

c) eh, līdz pirmdienai jāsaņemas raxtīt diedelējošus meilus. Var jau mēģināt painteresēties pie tās sievietes, kas organizē to... kā-nu-tur-bija... to visu tālmācības padarīšanu. Ja nemaldos, Ilze Buņķe, ne?

Fri, Jan. 2nd, 2004, 08:56 pm
[info]rigoleta

c) mūžizglītības padarīšana... MŪŽizglītības ;P

Ar to Ilzi gan labāk neielaisties nekādos business-os, ne reizi vien viņa ir pamanījusies tādu sviestu ar datumiem un lekcijām sakult, ka galu galā ne viņa pati, ne mēs, ne viva-la-Freibergs nesaprot, kas notiek...

Fri, Jan. 2nd, 2004, 09:03 pm
[info]pzrk: Re:

Jā, jā, es arī noveļu vainu uz visādiem klusajiem telefoniem un līdzīgām padarīšanām, kas bija radījušas kaut kādu baumu, kā rezultātā es vismaz vienu no tām lekcijām palaidu garām.

Mon, Jan. 5th, 2004, 02:10 pm
[info]pzrk

aizgāju pie dzidriņas un iemainīju vilku sabiedrību pret 10 santīmiem

Mon, Jan. 5th, 2004, 07:28 pm
[info]rigoleta

Un es atradu saveejos savas veeju rezidences skapii :))
Un šodien PAT izlasīju... njaaaa... nu ko lai saka... nez vai tā nabaga sieviete (Andžela) necieš no smagas pakāpes šizofrēnijas...

Mon, Jan. 5th, 2004, 07:31 pm
[info]pzrk: Re:

vēl neesmu ticis līdz lasīšanai ;)

pagaidām vienīgi pieskatu tās lapas, lai nenozūd :D

starp citu, kas bija jādara pēc izlasīšanas? ;)

Mon, Jan. 5th, 2004, 08:20 pm
[info]rigoleta

Nu pēc izlasīšanas ir tā... jāatgūstas (bet to var arī izlaist) un jāuzraxta, kā Tu pēc konkrētā texta motīviem taisītu filmu... nu ne ta gluži scenārijs jāraxta, bet nu vispārējos vilcienos- kas, kur, kad un galvenais - KĀ ;)

Mon, Jan. 5th, 2004, 10:42 pm
[info]pzrk: Re:

ak, jā... kaut kas tāds man ataust atmiņā. Un tas bija uz kādām pāris lappusēm jāsameistaro, ne?