Anne ([info]puuce) rakstīja,
@ 2008-11-18 11:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Plāni, plāni
Nākamotrdien -un es šo pasākumu novilcināju par divām nedēļām! - man sāksies privātstundas franču valodā. Divreiz nedēļā pa pusotrai stundai. Cerams, ka ar šiem pasākumiem līdz maijam pietiks, lai maijā es varētu ar lepnumu paskatīties atpakaļ, nomurmināt, ka franču valoda tagad man ir viduvējā līmenī un pievērsties interesantākām lietām (mandarīnu valodas rakstīšanas daļai, konkurences tiesībām, varbūt autovadītāja tiesībām utml.).
Jo vairak laika veltu lietu sakārtošanai un organizēšanai, jo vairak laika prasa sistēmas uzturēšana kārtībā. Patiesībā no patērētā laika viedokļa droši vien ir vienalga, vai lietu meklē pilnīgā nekārtībā, vai arī sakārtotā sistēmā. Pirmajā gadījumā tik vien ir tas laika patēriņš kā meklēšana, savukārt otrajā gadījumā - laiks, kas patērēts, organizējot un kārtojot lietas, kuras varbūt nemaz nekad nevajadzēs meklēt. Ak, ko nu tur.
Dzirdēju, kā bijusī skolas biedrene žēlojas par to, ka viņai tagad ir priekšniece-sieviete, un atcerējos divus stāstus par savu pieredzi ar vidējā līmeņa vadītājiem - vīriešiem. Bet par to - pēc pusdienām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?