Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-06-15 00:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šī nedēļas nogale bija visai ražīga: aizdomājos par to - kātas nākas, ka es savu darbu daru tik labi cik vien to es varu un atbildu par to, bet esmu šausmīgi iecietīga pret citu cilvēku paviršībām un nolaidību (piemēram maistari labojot mašīnu neieskrūvēja lukturi un tas, kad [info]mako atbrauca mājās, karājās vien vadā. un es tam nepievērsu uzmanību. Bet tad [info]relikts ieminējās, ka luktura vietā varēja būt arī nepiestiprināta bremžu trosīte vai kaut kāda stūres figņa un mašīnā varēju braukt es ar maziņo.) Tad gan man muguras apmatojums sasala aiz šausmām. Bet atbildība par darbu ir tā pati un paviršības līmenis arī tas pats. Un es to pieņemu - es strādāju ar 150% atbildību, bet maksāju citam par pusizdarītu darbu, kas varbūt apdraud manu dzīvību. Un man tas līdz šim likās normāli.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sesks
2004-06-15 16:14 (saite)
Jā, nu diemžēl cilvēki bieži vien neiedomājas, kādas var būt sekas padarītaja, bet nu no otras puses, lai tu tur būtu tajā brīdī, kad nebūs pieskrūvēta bremžu trosīte, būs vajadzīgs likteņa onkuļa pirksts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2004-06-15 18:50 (saite)
Bet es gribu lai likteņa onkulim arī būtu jāpiepūlas saorganizējot šīs te nepatīkamās nejaušības, nevis jāsēž puzu kasot kuru no neizdarībām šodien izmantot...
Un jautājums ir manī - kapēc es pieļauju pret sevi neizdarību un nolaidību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?