Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-09-19 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā gatavo ceptus kabačus? es sagriezu kabaci šķēlītēs ij domāju - no sākuma apvīļā olā vai no sākuma miltos? kā tur ar garšvielām? sāls bija, bet vai tas viss?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teolits
2005-09-19 19:36 (saite)
Vispirms izmērcē ūdeni, tad tik daudz taukvielu neiesūc, nav tik trekni un tālāk jau pēc savas gaumes, ja vispirms olā un pēc tam miltos, tad kraukšķīga garoziņa.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?