Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-08-17 12:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar noskatījos dokumentālo (?) filmu par MakDonaldiem un fastfuud. "doble size me" Ja pareizi atceros nosaukumu. Pietiekami spēcīga filma lai es sāktu meklēt savu salātu recepšu grāmatu. Iesaku noskatīties.
Kas mani pārsteidza - Nepietiek ar to, ka sirds, aknas, loceklis sāka streikot, tač jau pēc nedēļas Makdonalda diētas sākās garastāvokļa maiņas - nogurdināmība, apātija, varbūt man tā likās, bet man šķiet, ka tas cilvēks sāka izskatīties arī stulbāks.
Kad es ar krūti baroju, tad tam ko es ēdu bija ļoti liela nozīme maziņajam, bet kā ēdiens ietekmēja manu garastāvokli (būsim godīgi - arī emocijas)? Vāji vairs atceros. Kaut kas tajā visā ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zzx
2005-08-17 13:18 (saite)
Visā ko mēsdaram ir kautkas neveselīgs.. Tas apts dators ir divreiz kaitīgāks par jebkuru makdonaldu...
Mūsdienās viss ir neveselīgs.. Pat dārzeņi kurus pērkam tirgū (itkā no laukiem vesti) piepumpēti ar ķīmiju lia izskatītos kautcik normāli.. Veikalos- visi augļi, dārzēņi audzēti tikai ar ķīmiju...
Es vados pēc teorijas- viss ir labs, kas ar mēru... Var ēst makdonaldā un citur, bet nevajag pārspīlēt, citādi ir tā kā apraksti....
Veselīgs dzīvesveids vair snevar būt, var būt tikai tāds kurā tu jūties labi, bet vesels- vair sjau neviens...

(Atbildēt uz šo)


[info]laukuroze
2005-08-17 13:21 (saite)
Atceros, kad bijām Zviedrijā.. maks toreiz bija tik plāns, ka vislētāk un visdrošāk sanāca ēst tikai MacDonaldos.

Pēc 5 dienu MacDonalda diētas.. es nespēju neko citu, kā sapņot par vārītiem kartupeļiem ar dillēm vai gurķiem ar krējumu vai pupu zupu.

Sīči, kad atbrauc uz Rīgu - vienmēr pasākumu plānā ir jāiekļauj MacDonalds.. Bet tas notiek tik reti, ka liekas, ka nekāds kaitējums nevar tikt nodarīts:))

(Atbildēt uz šo)


[info]nulle
2005-08-17 13:29 (saite)
nu bet būtībā kas tur neparasts, ja jūties slikti (aknas, loceklis, viss kas), tad jūties slikti (garastāvoklis, nogurums utt.). Visus šitos orgānu nosaukumus izdomājuši attiecīgā orgāna speciālisti, lai saglabātu sev darbu, tāda cilvēka vispār nav, tikai dažādu orgānu sakopojums, laikam skaitās, ka tā vieglāk ārstēt

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?