Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-10-11 12:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vīrieši / sievietes
Nepārtraucu domāt par tām vīriešu - sieviešu attiecībām. It kā jau vajadzētu sadzīvot, bet plēšas un vella paraušanu. Lieli cilvji raksta, ka savstarpējās cīņas esot daļa no seksuālās uzvedības... nafig?
ko es ar to gribēju teikt?
Nesen laikam [info]mrssanderz teica, ka sievietēm jāpārstāj gribēt saskatīt vīriešos draudzenes... bet nepateica kas tad mums tajos ir jāsaskata. Savukārt es gribētu teikt, ka vīriešiem ir jāpārstāj sievietēs saskatīt draugus - čomus ar ko kopā alu trekterēt, "zaķos iet" un ar kurām labi pēc darba nodrāzties un paklusēt.
Katrs dzimums ir radīts atbilstoši savām funkcijām (tagad es to 100% zinu): sievietēm ir jārunā par emocijām, saskarsmi, sajūtām un jātrako par kārtību, tīrību, smalku iznesšanos, higiēnu, izglītību, kvalitāti, kultūru u.t.t. - sievietes ir tās, kuras audzina tos mazuļus. Un ja viņas nebūs satrennējušās tad mazie bērneļi augs antisanitāros apstākļos, nekārtībā, neuzklausīti, nesaprasti un nesocializēti. Protams sievietes var nolaist visas prasību latiņas, bet ja viņas tās latiņas nolaidīs pret sevi un vīriešiem, tad tās tiks nolaistas arī pret saviem bērniem (nekvalitatīva pārtika, drēbes, rotallietas, guļasvieta - un par sevi parupēties nespējīgs mazulis ir labākos medību laukos).
Mēs trakojam kā sajēgu zaudējušas žirafes... tā tas ir. Mums tiek piedāvāti pārāk daudzi uzvedības modeļi un jūs (vīrieši) paši nezinat ko gribat no mums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?