putekliic ([info]putekliic) rakstīja,
@ 2003-09-15 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mees vienmeer satiekam iistos cilveekus iistajaa laikaa. satiekam, lai kaut ko ieguutu no vinjiem. lai kaut ko pashi apjeegtu. lai varbuut kaut ko dotu vinjiem. satiekam. izshkjiramies. neredzamies. nesarakstamies. ejam katrs savu celju. tad nejaushi atkal kaut kur saskrienamies un saprotam. taa ir pagaatne. tagad mums nav nekaa kopiiga. nav par ko runaat. nav par ko strideeties. nav kopiigu probleemu. mees uzdodam standartfraazes. un sanjemam standartatbildes. un iisteniibaa mees pat neceram neko citu sanjemt. neceram un nemaz negribam.
mees satiekam atkal jaunus cilveekus. peetam vinjus. jaa, peetam. apluukojam. meegjinam saprast. priecaajamies, ka esam satikushi. priecaajamies, ka varam izvilinaat smaidu no cilveeka, kursh ir bijis sevii nosleedzies. sveshs. saprotam, ka tas ir tik forshi, likt kaadam citam justies labi. likt vinjam pasmaidiit. un arii tu pac sajuuties labaak. sajuuties, kaa kaut ko labu padariijis. tu esi izvilinaajis smaidu kaadaa sejaa. un tas cilveeks tev kljuust daudz tuvaaks. daudz tuvaaks par tiem, kas ir palikushi pagaatnee. par tiem, ar kuriem ir paarspriezhamas vairs tikai standartfraazes. daudz tuvaaks kaut iisteniibaa ir vienkaarshi autoservisa darbinieks, kursh tev ir uzsmaidiijis.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putekliic
2003-09-15 22:12 (saite)
arii man saap. tagad varbuut jau mazaak. bet bruuces paliek. bruces, kuras radushaas, kad muusu iedomas, ceriibas nesaskan ar reaalo dziivi. kad kaads izveelas aiziet. notureet nevienu laikam nevar. ir jaalaizh, lai iet. jo tikai esot briiviibaa mees pamazaam saaka apjeegt, ko gribam un ko esam zaudeejushi. varbuut arii tie, kas ir aizgaajushi, ir kaut ko sapratushi. varbuut arii nee. vienmeer ir iespeeja atgriezties. tikai tagad jau savaadaakam. un tad ir jautaajums, vai tu buusi gatava pienjemt to, jau savaadaako cilveeku, kas atnaaks no pagaatnes. mees visi tak mainamies. es nezinu, kaa ir jaabuut. es vienkaarshi ljaujos tam, kaa ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]darkspirit
2003-09-15 22:15 (saite)
es laikam esmu dumpiniece...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?