putekliic ([info]putekliic) rakstīja,
@ 2003-08-12 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mums visiem ir maskas. mees taas lietojam ikdienaa. sleepjamies. baidamies buut atklaati, baidamies buut vaaji. mees maskeejamies. no citiem. briizhiem arii pashi no sevis. _saveejo_ maskas ar laiku kljuust paziistamaakas. tu zini, kaa taas var nonjemt. tu zini, kas zem taam sleepjas. tev vismaz liekas, ka tu zini. tachu tik un taa tu notici maskaam. notici tam, ko vinjas meegjina ar savi pateikt. ko meeegjina pasleept.
mums patiik redzeet maskas. mums patiik izlikties, ka mees vinjas neredzam. taa ir vieglaak. pashiem. tiem, kas muus redz.
mees negribam ljaut nonjemt savu masku. mees smaidam. mees raudam. izliekamies. mees esam pasleepushies. no apkaarteejiem. no sevis. taa ir vieglaak. bet kaa ir patiesaak, godiigaak??
bet varbuut neviens nemaz negrib redzeet to, kas ir zem maskas. varbuut ar masku ir labaak, smukaak, vieglaak.
zem maskas nezhilbst acis. zem maskas saulee neapdeg aada. zem maskas neiespiid pilnmeeness baalaa gaisma. diez kriitoshas zvaigznes var redzeet zem maskas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-08-13 10:04 (saite)
Taa ir taisniiba ka visi no mums lielaakot valkaa maskas, jo pasaule ir kljuvusi nezheeliiga un neliidzcietiiga. Liidz ar ko maska ir vieniigais ar ko varam sevi pasargaat un neljaut ievainot to kas miit zem maskas. Cilveeki parasti ljoti ruupiigi izvelaas pret kuriem novilkt vai ljaut sev novilkt shiis maskas un arii taa gadaas kljuudiities.


-Jurz

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putekliic
2003-08-13 21:57 (saite)
briizhiem nemaz tik ljoti nav zheel, ka tu esi kaadam atklaajis to, kas ir zem tavas maskas. briizhiem daudz vairaak ir zheel, ka tu esi bijis tik leetticiigs un noticeejis taa otra maskai. briizhiem gribas buut atklaatam. bet nez vai gribas buut apkraaptam un izmantotam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?