putekliic ([info]putekliic) rakstīja,
@ 2003-08-12 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mums visiem ir maskas. mees taas lietojam ikdienaa. sleepjamies. baidamies buut atklaati, baidamies buut vaaji. mees maskeejamies. no citiem. briizhiem arii pashi no sevis. _saveejo_ maskas ar laiku kljuust paziistamaakas. tu zini, kaa taas var nonjemt. tu zini, kas zem taam sleepjas. tev vismaz liekas, ka tu zini. tachu tik un taa tu notici maskaam. notici tam, ko vinjas meegjina ar savi pateikt. ko meeegjina pasleept.
mums patiik redzeet maskas. mums patiik izlikties, ka mees vinjas neredzam. taa ir vieglaak. pashiem. tiem, kas muus redz.
mees negribam ljaut nonjemt savu masku. mees smaidam. mees raudam. izliekamies. mees esam pasleepushies. no apkaarteejiem. no sevis. taa ir vieglaak. bet kaa ir patiesaak, godiigaak??
bet varbuut neviens nemaz negrib redzeet to, kas ir zem maskas. varbuut ar masku ir labaak, smukaak, vieglaak.
zem maskas nezhilbst acis. zem maskas saulee neapdeg aada. zem maskas neiespiid pilnmeeness baalaa gaisma. diez kriitoshas zvaigznes var redzeet zem maskas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liena
2003-08-13 09:31 (saite)
Ir cilvēki, kuri katrā dzīves situācijā uzliek citu masku! Mani tādi cilvēki biedē, jo viņi nav prognozējami, viņus nav iespējams iepazīt........

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putekliic
2003-08-13 21:53 (saite)
hmm... vai vispaar kaut ko ir iespeejams prognozeet??

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?