frosty mayne ([info]pussyflex) rakstīja,
vel piebildisu - tu to visu iegusti, ja nesamizies un nesabruc liela darba apjoma del. pec pirma kursa pabeigsanas tiek dotas daudz otras un tresas iespejas, bet galvenais ir nelaizt curu bikses un mochiit visu ar pirmo, ja vari.

nuu, man lidz decembrim bija doma uz Radboudas Universitati staties tada magistra programa "Social and Cultural Research", kur tiek sniegtas krutas multidisciplinaras socialas zinatnes iemanas, nemot kko no sociologijas, antropologijas un daz ne dazadas advencetas statistikas metodes. BET! tagad tas filozofijas macibas pa vidu, kas ilgs vel pusotru gadu, pec psihologijas pabeigsanas, to visu ieceri saskaidija gabalos, kops saku uz socialo zinatni un socialiem fenomeniem kopuma skatities caur filozofijas spektru (vakarnakt arii meginot iemegt vnks ta randoma, divos nakti, iedomajos par to kaa psihologija pielieto statistiku.. kaa pie velna mes varam translet tos skaitlos kaut kadas skietami parliecinosas, reizem iz dihotomamam izvelem (statistically significant/not significant), atbildes par cilveka mentalajam funkcijam un uzvedibu? nu, kadas 20 min nevareju aizmigt). un es nezinu vai tas ir kaut kas atdraazhams, tapec visticamak, paliksu seit pat Groningena un nemsu 2 gadu filozofijas petijumu magistru. mosh, ja pec taa magistra vel man bus ceribas uz socialo zinatnu pieeju socialo fenomenu petisana, tad vai nu nemsu vel vienu gadu kkada sociologijas magistra vai ari vnks dragashu pa taisnu uz kaut kadu interdisciplinaru doktoranturu.

bet teemu zinjaa, sobrid vismaz, man interesee, ta lielos vilcienos, dazadi subjekti, kas skar sociokulturala konteksta uzstaditas robezas cilveku darbibas, kas kaa rezultata ari ieveido izveles un domu iespejas. vel pa vidu tiem visiem procesiem ari veidojas dazada veida vertibas, kas kalpo ka viens no primariem atbalstiem un gidiem cilveka riciba. jaatzist, ka tas interesu saraksts mainas ar katru nakamo lasamvielu, bet tas, ko aprakstiju, laikam ir taa interesu meta-kopa caur kuru parstradaju jaunuznemto informaciju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?