Augusta DebesisKeep It Simple |
| ||||||||||||||
vistas plovu. vai risoto ar ķirbjiem, ja ir.
nu, ja ne uz ugusnkura;), tad vienkārši - apcep uz pannas burkānus ar sīpoliem, vistu ar var apcept un tad pasautē min. 10 katlā nelielā ūdens daudzumā, sāli, lauru lapas, piparus un plova garšvielas, ja ir, tad uzgāž pa virsu sausus rīsus, pielej ūdeni pirksta platumu pa virsu, uzvāra, tad uzliek vāku, nogriež mazu uguni un vāku neceļ nost 20 min. Tad noceļ vāku, visu sakrata un ēd nost. Tik jāpiešaujas pie rīsu daudzuma, lai nav tā, ka piecepas cieti, jo ūdens jau iztvaikojis
sagriez gabaliņos ar majonēzi, oliņu un drusku miltos, tādu sataisi masu, un tad ar karotēm uz pannas kā piciņas (-; Sanāk kā karbonādes, bet nu tik dalās gabaliņos viegli, kad gatavs, nav jāgriež baigi (((-;
Tas ir baisi ātri, un kad man nav laika, tad šis sanāk pa fikso (-;
vistas filejas gabaliņi medus-citrona mērcē + rīsi ar kariju.
(Reply)
Kaut kur esmu manījusi recepti pildītām vistas filejām ar šķiņķi iekšā - ka tik ne perkons reiz taisīja. Bija diezgan vienkārši, viegli izklapētās vistas filejās tina šķiņķi un sieru un apcepināja, pēc tam cepeškrāsnī.
(Reply)
saldajā čili mērcē ar krējumu, beigts var palikt cik garšīgi.
čili mērce - rimi eksotikas nodaļā 2 lati pudelē. sagriež fileju kumosiņos, 15 min pamarinē čili mērcē, liek uz pannas, kad vista gatava vēl pieliek krējumu. ēd ar rīsiem.
(Reply)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||