Jan. 14th, 2010 @ 01:43 pm (no subject)
About this Entry
Tags:

(no subject)
[info]nova replied to
on January 14th, 2010 at 01:50 pm
nu, ja ne uz ugusnkura;), tad vienkārši - apcep uz pannas burkānus ar sīpoliem, vistu ar var apcept un tad pasautē min. 10 katlā nelielā ūdens daudzumā, sāli, lauru lapas, piparus un plova garšvielas, ja ir, tad uzgāž pa virsu sausus rīsus, pielej ūdeni pirksta platumu pa virsu, uzvāra, tad uzliek vāku, nogriež mazu uguni un vāku neceļ nost 20 min. Tad noceļ vāku, visu sakrata un ēd nost. Tik jāpiešaujas pie rīsu daudzuma, lai nav tā, ka piecepas cieti, jo ūdens jau iztvaikojis
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.