Augusta DebesisKeep It Simple |
| ||||||||||||||
Es arī - olu uz ķilavām. Majonēzi neesmu mēģinājusi, vajadzēs paprovēt - paldies par ideju.
Interesanti - tās ir ģimenes tradīcijas vai kādas novadu būšana?
par novadiem - neko nezinu...
muusu gjimenee - gan no mammas puses (ziemeljvidzeme), gan teeva puses (ziemeljvaacija :D) vienmeer tikai taa taisiijushi :) otraadu variantu nekad neesmu eedusi pat :)
vispār uz.
Lai gan, kad es pēdējoreiz taisīju ķilavmaizes, kas to vairs atminas.
maize, sviests, ola, ķilava
Bet pēdējā laikā iecienītākais variants ir uz galda salikt izlobītas ķilavas un nolobītas olas, un tad ņemties ar rokām & dakšiņu, lai kaut kā to visu iedabūtu mutē
(Reply)
sataisu olu ar majonēzi, krējumu, sāli salātiņos, ķepsēju uz maizes un ķilavu pa virsu... :)
ja nav salāti, tad maize, margarīns, ola, ķilava :)
(Reply)
Nāc ciemos. Es kā reiz tikko ēdu ;p)))
tad kā Tev? - 1) vai 2) :-DDDD
būs patālu :D
es olas pa virsu lieku ja vispār tieku līdz taisīšanai
that's my girl :-))*
nākamreiz brokastīs dabūsi.
Nu tak pēc izmēriem- no lielākā uz mazāko. IMHO loģiski. Maize, ola, ķilava. Citādi ola no tās ķilavas slīdēs nost.
kādi jūs (gandrīz) visi otrādāki tomēr :-///
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||