psychedelic ([info]psychedelic) rakstīja,
@ 2012-10-06 13:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laiks jau sen ir aizsteidzies mums priekšā, Rafael. Debesis ir izmirušas- nav vairs saules un mākoņu, tikai viendabīgi pelēka nekurienes jūra. Pilsētas ir apklusušas- asfalts uz ielām guļ kails un augstie rūpnīcu skursteņi vairs neizverd dūmu mutuļus, tie stāv tukši kā aizmirsti sargtorņi sen sabrukušā impērijā. Nedzīvu šoseju malās stāv ķeburainas ābeles kā vecas raganas, bet to augļi nevienam nevajadzīgi krājas grāvjos. Smilgas pļavās ir izkaltušas un salīkušas, lēnām trūdot zem pirmajiem salnu pieskārieniem.
Dažreiz es vēl atceros, kā ir uzlikt galvu uz tavām kailajām krūtīm un ieelpot. Ieelpot tavu sena meža smaržu, tumšu, noslēpumainu, bet pilnu māju apsolījuma. Dažreiz es vēl atceros, cik viegli tavas rokas guļ baltos palagos, cik maigi tavi tumšie mati vijas pār spilvenu, ka tu esi kā zeme man zem kājām. Kā tobrīd mums pieder Viss- dzīve, pasaule, laiks. Pieder skaidri un tīri, bez maldiem.
Tomēr šorīt es pamodos ar Sajūtu. Šorīt es pamodos ar sajūtu, ka nomiršu viena.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]spisok_korablei
2012-10-06 14:01 (saite)
vai es jau teicu, ka Tavas skumjas man šķiet ļoti ļoti skaistas? un Taviem vārdiem vienkārši nevar paiet garām. tie ir kā uz zemes nokritušas, rudens apzīmogotas kļavaslapas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]psychedelic
2012-10-06 14:26 (saite)
Paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?