pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2007-02-26 20:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu taak, shodien kaadu briidi piemita gaishregja speejas, nu gandriiz. Taatad braucot pusdienaas mekleejaam kur nolikt auto. Ieraudziijaam, ka priekshaa pa labi brauc viens auto aaraa. Koleegjis jau sagatavojaas ienjemt tikko atbriivoto vietu, bet es pamaniiju ka tieshi pretii briivai vietai, kreisaa pusee staav autinjsh ar iedektiem gabariitiem. Es skaalji nosmeejos, ka tas paarvietoties uz to vietu. Un tochna, kad briivaa vieta atbriivojaas pilniibaa, uzreiz no kreisaas puses izbrauca volvo un ienjeema briivo vietu. Nu ko, naacaas mums braukt tajaa vietaa. Veelaak izraadiijaas, ka ieprieksheejaa vieta prieksh volvo bija pa shauru, lai pasazhiere vareetu eeeeerti izkaapt. Atpakalj braucot, pirms darba ir jaabrauc paari tramvaja sliedeem, kuras taisa pagriezienu, un tieshi pagrieziena stuurii ir eeka ar necaurskataamu deelju griidu seetu, kaa rezultaataa nav redzams, ka tramvajas var izbraukt no pagrieziena (no kreisaas puses). Koleegjis taisiijaas braukt paari sliedeeam, kad es teicu, ka tramvajs brauc. Koleegji pasmeejaas un paaris sekundes veelaak tochna ieraudziija tramvaju. Saaka teikt, ka es esot gaishregjis. Uz ko es tikai pasmeejos, issteniibaa ar tramvaju es vinjus uzmetu, jo pirms seetas saakuma paspeeju to ieraudziit :)

Nu jaa, nesaistiits ar gaishredziibu, vakaraa braucu maajaas. Vieniibas gatves maximas staavvietaa knapi noparkojos, kad pie loga piestaaja lico kavkazkij nacionaljnasti. Tas pa visu varu gribeeja, lai aizvedu uz lidostu. Teicu nee, beigaas gribeeja, lai nopeerku "zelta" kjeediiti. Ietipiigi pateicu nee un gaaju Maximaa iekshaa.

Un veel kas, joprojaam klepoju. DArbaa cilveeki smeejaas, ka visiem kas klepo, shodien ir jaastraadaa tik ilgi, cik var, citaadi var sanaakt ka riit vispaar neierodas, a darbi ta jaadara :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]duuduupiipii
2007-02-27 23:29 (saite)
un ja kas - dēļu grīda izklausās labāk nekā dēļu siena :D (varbūt tu domāji dēļu žogs? :o))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?