pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-09-04 18:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aaarpraac, divas reizes nedeeljas laikaa uzrauties uz vienu un to pashu blondiini, kura seezhot kaut kaa huidai getaa, iedomaajas ka shoseja pieder tikai vinjai, rrrr. Jelgavas shoseja, divas joslas katraa virzienaa, satiksme diezgan intensiiva. Tad luuk, vinja nodomaa apsteigt priekshaa braucosho auto, kursh brauc 85-90 km/h. Uzssaak manevru un leeeeeeeenaam apsteidz to ar apmeeram +5-10 km/h. Bet vinjai atkal probleema, izraadais, ka tai mashiinai priekshaa brauc veel kaadi triis chetri autinji ar apmeeram taadu pashu aatrumu. Ko vinja dara? Neko! turpina taadaa pashaa aatrumaa braukt jeb vilkties pa otro joslu. Pofig ka es jau labu gabalu seezhu vinjai pakaljaa, bet aiz maniim veel paaris auto, kuri ar nervozee un gaida, kad celjsh atbriivosies. Laikam vinjai bija bail ar to mazo dampi braukt aatraaak baidoties vai nu no iespeejamiem mentiem, vai arii vienkaarshi no aatruma. Bet tomeer vinja saduushojaas un piemeta klaat veel kaadus 5 km/h stundaa un atgriezaa pirmajaa joslaa.

Pa secinaajumiem labaak neizteikshos, jo ir arii brinishkjiigas blondiines, un pashiem autinjiem ar nav ne vainas, ja vien taa nav minimaalaakaas komplektaacijas, kur droshiiba jau ir zemaaka...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2006-09-04 19:06 (saite)
man vienrīt hīts bija, kad kreisajā joslā kūlās mācībnieks uz ~40-45.
Nezinu, uz kuras vietas dieviņš nobučojis to inspektoru, bet pilnīgi skaidrs, ka ne uz galvas.
Tā visi dabūja apbraukt pa labo.
Jāpiebilst, ka tur max ātrums 70.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-09-04 19:11 (saite)
Instruktori meedz maaciit arii psihologjiski. Piemeeram, vinjsh iestaasta, ka jaa, varot tur braukt uz 40 km/h. Peec laba gabala tad pateica, ka luuk, shitaa braucot, aizmugureejie vadiitaaji paliek agresiivi, un biezhi vien agresivitaati izraada, piemeeram, ar beisbola nuujaam. Un tad ir divi varianti, vai nu skolnieks apmiizhas vai uzsplauj uz sho faktu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?