pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2008-07-04 09:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ak nabadzinji, nepiemeerots laiks esot lai ieviestu nodevu autopaarvadaataajiem par celju infrastruktuuras izmantoshanu. Jau vairaaks kadus atpakalj, kad kriizes nebija, shie jau bljaava, ka tad tranziitam un netikai ir beigas. Ja bojaajiet karstaas dienaas ar smagajiem auto celja segumu, tad nav ko piiksteet.

http://www.db.lv/Default2.aspx?ArticleID=81847d32-d976-47e7-9f56-e4e32156cc1f


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pry
2008-07-04 11:39 (saite)
KAd lielie autocelji tika buuveeti, tie bija domaati pavisaam citaa mauto masaam. Taapeec tagad veidojas riepas no smagajiem, jo celja pamatne netur slodzi. Un patreiz valsts var atljauties tikai nofreezeet neliidzenumus un uzklaat jaunu virskaartu. Koks ar diviem galiem: jaadabuu naudinjas, lai vareetu veikt kapitaalu celja paarbuuvi ar attieciigas pamatnes izstraadi. No otras puses, tas nebuutu nepiecieshams, ja autopaarvadaataaji necenstos pirkt arvien lielaakas mashiinas, kuras var smagaak piegruziit, jo leetaak paarvadaak ir vairaak piegruziijot, attieciigi bendeejot celjus.

Tagad tik jaaveero, kaa kalpos jaunas Saulkrastu apvedceljsh, vai pamatne ir atbilstoshi uzprojekteeta :)

p.s.
Es ar labaak gribeetu, lai ved pa dzelcelju, jo tad vieglaak braukt pa shaurajiem celjiem buus, jo buus mazaak fuures, kas nereti vairo biistamiibu, jo cilveeki grib tos apdziit, nereekjinoties ar pretim braucoshajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?