pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2008-06-05 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shausmas. RIMI gandriiz mani piekaasa par Ls 13,21. Labi ka nenoticeeju, ka mans pirkums kopaa maksaaja Ls 32,88. Toties dabuuju 6 uzliimiites :)

Taatad, pirms maniim kasee bija kaada daama, vinja kasierei ar kaut kaadiem sierinjiem sagroziija galvu taa, ka kasiere aizmirsa panjemt no vinjas naudu, kas jau bija nolikta, attieciigi cheks netika pabeigts, un saaka dragaat iekshaa manus pirkumus. To ka dragaa taalaak, to saakumaa nenojautu, bet diivaini likaas, ka ieprieksheejaas daamas atstaataa nauda staav uz traucinja. Nu mazums kas, kasiere steidz nobeigt darbu. Bet kad man pateica gala summu - LS 32,88, man zhoklis atkaaraas. Es aatrumaa paarskaitiiju ko pirku, nee nu it kaa njeemu daudz ko, bet nu labi, negribiigi iedevu karti, lai novelk. Tad kad man izdrukaaja garu cheku, likaas aizdomiigi ka paaraak garshs. Iemetu acis, jaa kaa tad, vinja bija saskaitiijusi visu kopaa, jo sievieshu zekjubikses un sierinjus es tochna nepirku :D
Nu ko, kasierei neliels stress radaas, vinja iisti nezin kas ieprieksheejai bija un visas manas preces paarskaitiit negribeeja, un nauda man no kartes jau novilkta. Bet taa kaa chekaa bija ieprieksheejaas pirceejas starpsumma, kura sakrita ar vinjas atstaato naudinju, kas joprojaam nebija iebaazta kasee, tad to skaidro naudinju atdeva man :)


Jebkuraa gadiijumaa, ieprieksheejaas daamas pirkums sastaaveeja no:


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjirsiitis
2008-06-05 23:28 (saite)
varēji arī sieviešu zeķbikses nopirkt :PPP

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2008-06-05 23:33 (saite)
Un ko es ar taam dariitu? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjirsiitis
2008-06-05 23:42 (saite)
jā, tam jau Tev izdomas nepietiek :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2008-06-05 23:45 (saite)
nu bet vinju tak ir dazhaadu izmeeru, lai kaadai daavinaatu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?