pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2008-03-17 10:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispaar, kaadu maarutku peec ir vajadziigas celjaziimes un vispaar celjus satiksmes noteikumi, ja ljoti daudzi to visu ignoree??? Varbuut referenduminju par to izveidot?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]duuduupiipii
2008-03-18 12:06 (saite)
Pasaki vēl, ka tu NEKAD nepārkāp noteikumus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2008-03-18 12:40 (saite)
Gadaaas, bet kaitina, ka muuzhdien pa tavu joslu pretii brauc citi autinji, no negalveniem celjiem brutaali izgriezhas visaadi lunji, daudzi nogriezhas pa kreisi tur kur nedriikst (ja nekaveetu satiksmi, tad ok, lai jau taisa maksas pagriezienus), visaadi rallisti iedomaajushies ka atrodas trasee, neieveero luksoforu signaalus, staav krustojumos ja redz ka aiz taa shtopers, utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]duuduupiipii
2008-03-18 12:51 (saite)
Nesapratu to pirmo piemēru - pa tavu joslu brauc pretī citi autiņi??? Un otro - kad no galvenajiem ceļiem brutāli izgriežas? - Tas ir tad, kad tev liekot nobremzēt?
Nu es piekrītu tajā gadījumā, ja pārkāpjot noteikumus traucē satiksmei, tad tie ir luņi, bet, ja netraucē, tad viss ok. - Es pārsvarā pēc otrā varianta vados.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2008-03-18 13:01 (saite)
Nu kaa, cilveeki, tur kur ir viena plata josla, meegjina veidot divas joslas, lai arii fiziski nevar ietilpt, vai arii sabiedriskais transports izlaizh pasazhierus vietaas kur nav kabatu, un daudzi tak neies gaidiit kameer visi sakaaps, un njem apbrauc pa preteejo joslu. Es teicu no negalveniem celjiem, tipa no tiem celjiem, kur vinjiem ir jaagaida, kad kaads palaidiis vinjus vai arii kad tie izbrauc no pagalmiem. Viena lieta, ir, kad satiksme leena, un tu vinju godiigi palaid, jo taalu taapat netiksi, bet nee, ir eksemplaari kas negaida bet brutaali lien, vai arii cits variants, ka celjsh ir praktiski tukshs, es brauc uz atljautajiem 50 plus miinuss, bet redz, shim vajag priekshroka un nereti naakas strauji nobremzeet. Ja laiciigi izlien ok, tad varu nomest aatrumu, bet ne jau kad pashaa priekshaa izlec.

Jaa, es piekriitu, ja netraucee paareejos, lai dara ko grib! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?