pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2008-01-20 02:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hmmm, ja taa kaartiigi padomaa, tad iepaziishanaas portaalaa labaak nerakstiit, ka straadaa IT jomaaa. Tas noteikti var pievilkt mantkaariibas noluukos dazhus eksemplaarus. Bet nav izsleegts, ka ja noraadiisi ka esi shindlera meistars, tad buus lielaakas atsauksmes, tipa naac ka nu paaliidzi kanalizaaciju savest kaartiibaa :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diana
2008-01-20 11:49 (saite)
Nu, tas tā nežēlīgi skanēs, bet, kad es vēl biju randiņu apritē, meiteņu starpā bija tāds ļoti neglaimojošs priekšstats par progammētājiem un IT večiem, nu jau varbūt ir mainījies. No savas pieredzes arī. Man tādi ir bijuši četri, un diez kas nebija. Mūsdienās IT varbūt strādā arī puiši, kam rūp sava fiziskā forma un sabiedriskie sakari, bet tolaik (90.-gadu beigas, 2000.-o sākums), IT jomā strādāja puiši, kas gadus desmit bija dienām un naktīm nīkuši visādas datornomās un neprata uzrunāt meitenes. Un arī par seksu tā interese bija pavājināta.

Bet tas viss nav uztverams personiski, kā jau teicu, tas bija pirms gadiem 5.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2008-01-20 12:22 (saite)
Ja par visu citu piekrītu attiecībā uz datorpuišiem, tad par interesi par seksu nepiekrītu :) Vismaz mana pieredze ir tāda, ka šī joma viņiem interesē pat ļoti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2008-01-20 13:11 (saite)
Jā, viņi ir iesācēji. Tas ir teikts ar nicinājumu. Un ātri pagurst, tāpēc pie intensīvākas slodzītes sāk paust viedokļus, ka, davai reizi nedēļā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2008-01-20 13:16 (saite)
Tas tak shausmiigi enetelktuaals, fiziskis un nogurdinoshs darbs cauraam dienaam seedeet web brouzerii :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pry
2008-01-20 12:24 (saite)
Nee nu tas skaidrs, ka daudziem taads viedoklis. Ko var gribeet, kad amerikaanji biezhi savaas filmaas datoristus atveido, vismaz atveidoja, kaa pumpainus, biezu brillju nesoshus jefinjus :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?